Haberler

Şarkıcı Sıla, Erdal Beşikçioğlu ile Yasak Aşk Yaşıyor

Güncelleme:

25 yıldır evli olan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun popçu Sıla ile 15 gün önce aşk yaşamaya başladığı iddiası magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. İkili haberleri anında yalanladı.

Yeni Asır Gazetesi'nden Kahraman Durak'ın imzasıyla çıkan haber bugün magazin gündemini bir hayli sarsacak gibi görünüyor. Sıla ve Erdal Beşikçioğlu'nun yasak aşk yaşadığı iddia edildi. Bunun üzerine ikilinin basın danışmanları "müzikal bir proje için bir araya geldiler" diye haberi yalanladı.

SANAT DÜNYASI ÇALKALANIYOR

Durak'ın haberine göre; ünlü isimlerin birbirleri ile yaşadıkları yasak aşk iddialarına bir yenisi daha eklendi. Son iki haftadır sanat dünyasının yeni bir yasak aşk iddiası ile çalkalandığı ortaya çıktı.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU İLE YASAK AŞK

25 yıldır Elvin Beşikçioğlu ile evli olan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun popçu Sıla ile 15 gün önce aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Bu yasak aşkın gizli tutulmaya çalışıldığı ve ünlü ikilinin yasak aşklarını sır gibi sakladığı ileri sürüldü.

SALAŞ MEKANLARDA

Beşikçioğlu ve Sıla'nın gizli gizli buluştuğu ve genelde Anadolu yakasındaki kafe ve restoranlarda baş başa kaldığı iddia edilirken, en son Kadıköy'de bir balıkçıda baş başa yemek yedikleri iddialar arasındaki yerini aldı.

Sıla'nın yakın çevresinin bu durumdan şüphelendiği ve ünlü popçuya 'Erdal Beşikçioğlu ile aşk mı yaşıyorsun?' sorusu sorulduğunda şok olduğu iddia edildi. Sıla'nın bu soru karşısında, "Adam evli, büyük rezillik olur duyulursa biteriz" yanıtı verdiği iddia edildi.

İKİLİDEN ANINDA YALANLAMA GELDİ

Sıla ve Erdal Beşikçioğlu'nun basın danışmanları çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yaptı. Her iki taraf da ''İki ünlü ismin bir müzikal projesi için 2 ay önce görüştüğünü ancak aşk ilişkisinin söz konusu dahi olmadığını'' söyledi.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Erdal Beşikçioğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title