Haberler

Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'la Barıştığını Doğruladı

Güncelleme:

Oyuncu Ahmet Kural'la dokuz aylık ayrılığın ardından tekrar bir araya gelen Sıla Gençoğlu, "Barıştınız mı" sorusuna "Evet, her şey yolunda" dedi.

Geçtiğimiz günlerde ayrıldığı sevgilisi Ahmet Kural'la barıştığı konuşulan Sıla, önceki gün Etiler'deki bir solaryum merkezinden çıkarken görüntülendi.

Şarkıcı Sıla Ahmet Kural'la Barıştığını Doğruladı

"HER ŞEY YOLUNDA"

Milliyet'in haberine göre, arkadaş grubu eşliğinde mekandan ayrılan Sıla gençoğlu, oyuncu Ahmet Kural'la barıştığı yönündeki haberlerini doğruladı. Güzel şarkıcı, Ahmet Kural'la ilgili sorulara "Evet, her şey yolunda" dedi.

Şarkıcı Sıla Ahmet Kural'la Barıştığını Doğruladı

EVLİLİK SORUSUNA TEBESSÜM ETTİ

Sıla, "Düğün ne zaman?" sorusuna ise tebessüm etmekle yetindi.

Şarkıcı Sıla Ahmet Kural'la Barıştığını Doğruladı

BARIŞTIKLARI BU FOTOĞRAFLA ORTAYA ÇIKMIŞTI

Çiftin barıştığı geçtiğimiz günlerde bir fotoğraf etkinliğinde bu fotoğrafla ortaya çıkmıştı.

Şarkıcı Sıla Ahmet Kural'la Barıştığını Doğruladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Kural Milliyet Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

Bayburtlu:

BUNLAR. OLMASAYDI DÜNYAMIZ DAHA TEMİZ OLURDU.

8
6
yanıtYanıtla
Rast:

İyi olmuş nede olsa bir yaşammışlık var hatayı herkez yapar

6
1
yanıtYanıtla
Türk Dil Kurumu:

Sen önce yazmayı öğren sonra yorum yaparsın

yanıt1
yanıt3
REAL T.D.K.:

Sen önce yazmayı öğren, sonra yorum yaparsın. (sahtelere itibar etmeyiniz. )

yanıt1
yanıt1
Nehir:

Tarzını kesinlikle değiştirmeli bu beraberlik çok sürmez yoksa çok iğrenç saçı...

6
1
yanıtYanıtla
CANSU:

SAÇLA İLİŞKİ YÜRÜMESİ SENİN GİBİ KADINLAR İÇİN GEÇERLİ OLAN BİR DURUM YALNIZ. SILA GİBİ GÜÇLÜ KADINLAR İÇİN GEÇERLİ DEĞİL BU . BİR KÜLTÜRÜ, BİR YETENEĞİ , BİR KARAKTERİ, BİR DURUŞU VARKEN BU İLİŞKİDE SAÇ EMİNİM Kİ EN SON DETAYDIR.

yanıt1
yanıt5
Nehir:

Cansucugum senin gibi saldırgan tiplerden biktikya ben kadının sanatına kişiliğine hakaret etmedim saçının çok cirkin olduğunu söyledim, ayrıca o kamunun önünde ve popçu eleştirilere açık, sen beni tanımadığım halde basitlikle itham ediyosun benim degilde senin gibi saldırganların ofkesinin dinmesi lazım sokağa çıkmaya korkar olduk her an patlamaya hazır insanlardan ..

yanıt3
yanıt0
Rasputin:

Sıla güzel sesli estetik bir bayan ama tipik izmirli fazla özgür ve ben ben odaklı birliktelikler herzaman bunu kaldırmıyor fedakarlık her iki tarafla oluyor. Sılada biraz yelkenleri indirsin sürekli isyan biryere kadar hayat geçmez böyle

3
1
yanıtYanıtla
derya derin:

sıla denizlilii

yanıt0
yanıt0
Arda:

Çok sevindim yahuuuu :)))))

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title