Haberler

Kutsi, rol aldığı dizideki çocuk oyuncunun annesi ile evlilik kararı aldı

Güncelleme:

7 yıllık sevgilisi Feyza Çıpa ile evlenecekleri beklenirken ayrılan Kutsi, rol aldığı dizideki çocuk oyuncunun annesi ile aşk yaşamaya başladı. Uzun süredir birlikteliği devam eden Kutsi evlilik kararı aldı.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek adlı dizide Halil Şirhan karakterini canlandıran Kutsi, aynı dizide rol alan çocuk oyuncu Poyraz Ar'ın annesi Sibel Ülker aşk yaşıyor.

GAZİANTEP'TE EVLENECEKLER

Güneş'in haberine göre; sevgilisiyle evlilik kararı alan Kutsi, nikah işlemlerini başlattı. Dizi çekimlerinin gerçekleştiği Gaziantep'te gün alan oyuncunun, pandemi nedeniyle düğünü daha sonra yapacağı öğrenildi. İkilinin ilişkileri de Sibel Ülker'in Instagram hesabından yayınladığı pozla ortaya çıkmıştı.

Şarkıcı Kutsi evleniyor! İşte müstakbel eşi

EVLİLİK FOBİSİ AYRILIK GETİRMİŞTİ

Öte yandan Kutsi'nin 7 yıllık sevgilisi Feyza Çıpa ile evlilik fobisi yüzünden ayrıldıkları iddia edilmişti. Evlenip yuva kurmak isteyen Çıpa, Kutsi'nin kendisine olumsuz yanıt vermesi nedeniyle 7 yıllık ilişkiyi noktalama kararı almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Feyza Çıpa Kutsi Haberler

500

Yorumlar (13)

Hello Everybody:

Bu ülkede ünlü geçinenlerden tiksiniyorum. Bir eski ünlülerin örnek aile yaşamına bakın Kemal Sunal gibi. Bir de şimdikilerin rezilliklerine bakın.

31
3
yanıtYanıtla
mine:

Kısa bir süre sonra bu evliliği de biter. Eskiden şarkılarını dinlerdik. Şimdi aşk ilişkileriyle gündemde maalesef.

24
1
yanıtYanıtla
Minnoş:

Aynen

yanıt3
yanıt0
BKT:

BU DA KADINLA YILLARCA CIKTI EVLENMEDI GİTTİ İKİ GÜNDE BULDUGU ILE EVLENDİ. FEYZA DA HAKSIZ AMA YUVA YIKTI AH ALDI VE KUTSI ONA DA YAR OLMADI

22
1
yanıtYanıtla
Haaua:

Gorende dunyanin en yakisikli ve en zengin insani sanacak.komplexe bak

13
6
yanıtYanıtla
DIYANET:

Evliligi uzun vadeli dusunun , cocuk oyuncagi degil bu. Emin degilsen kendinden o işe hıc girme

15
3
yanıtYanıtla
Gözcü:

Aferim diyanet iyi bir fetva idi arada bir toplumu aydınlat ( dangalak )

yanıt2
yanıt7
maydanoz necmi:

Seni dinler evlenir bundan sonra adam gibi adammm vede topluma örnek cicik bir baba olur inşallah ! afferim len diyanet sen böyle akıl vermeye devam et !

yanıt0
yanıt0
melike:

bu boynu bükük model de bir evlensede memleketçe rahatlasak

8
2
yanıtYanıtla
Dede:

Hayırlısı be gülüm

yanıt2
yanıt1
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title