Haberler

Şarkıcı Hande Yener'in bikinili fotoğraflarına beğeni yağdı

Güncelleme:

Başarılı şarkıcı Hande Yener, geçtiğimiz günlerde nişanlısı Cem Şenol ile yollarını ayırdı. Yoğun iş temposunun arasına tatili sıkıştıran başarılı şarkıcı, Instagram hesabından bikinili fotoğrafını paylşarak fit vücudunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

Fırfırlı bikinisiyle ilgi odağı olan 46 yaşında popçu, kusursuz fiziğiyle de genç kızlara taş çıkarttı. Yener'in bikinili paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni geldi.

ÜNLÜLER SESSİZ KALMADI

Yorum yağmuruna tutulan fotoğrafa ünlü isimlerde sessiz almadı. Popçu Ebru Polat, Yener için "Öyle ölmeyiz füze at" yorumunu yaparken meslektaşları İrem Derici ise "Vallahi taş billahi taş" dedi.Yener'in fotoğrafına yıllar sonra barıştığı Demet Akalın ve Serdar Ortaç eşi Chloe Loughnan da ateş emojisi koydu.

Şarkıcı Hande Yener'in bikinili fotoğraflarına beğeni yağdı

Fotoğrafının büyük ilgi gördüğünü fark eden Yener, 2 saat sonra yeniden bir bikinili poz verdi. Şarkıcının yeni fotoğrafı da kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı.

İşte Hande Yener'den bikinili pozlar:

Şarkıcı Hande Yener'in bikinili fotoğraflarına beğeni yağdı

Şarkıcı Hande Yener'in bikinili fotoğraflarına beğeni yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Yener Instagram Cem Şenol Haberler

Bakmadan Geçme

Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

Anap:

İmamoğlu kazandı, çıplaklık mevsimi açıldı.

20
35
yanıtYanıtla
ipek:

anlaksızlar ahlaksızlığını devam ettirme ortamı bulmak için ona oy verdi

yanıt1
yanıt0
PAŞALI AKYAZILI:

OLSA VAR YA OLSA, AH BİR ELİME GEÇSE VARYA. 47 LİK NEY 67 LİK OLSA FARKETMEZ YEMİNNEN BERABER BU KADIN ANNEMDEN DAHA DİRİ VE ÇEKİCİ. TEK FARK ANNEM KAMYON KASALARINDA BU PODYUMLARDA

3
32
yanıtYanıtla
anne:

vallah yazıklar olsun senın gıbı evlada çok yazık

yanıt5
yanıt1
Kamyoncu:

Paşalı dingilinin kendiside otoban kenarında Kamyoncuları bekliyor

yanıt4
yanıt2
Tofaşçı Zeynep:

Akyazılı Paşalı oğlumu rahat bırakın onun bir günahı yok. O benim ve yüzlerce kamyoncunun ortak işlediği bir günahın ürünü

yanıt3
yanıt3
Tofaşçı Zeynep:

Oğlum Paşalı ne yazdıysa doğrudur

yanıt2
yanıt3
ANNE:

kardes görünen köy kılavuz istemez . . hiç bir insan anne gibi değerli bir varlığı bunlar gibi insanlarla şakada olsa dahi kıyaslayamaz , eğlence haline dönüstüremez . .

yanıt4
yanıt1
PÖH:

Soyunarak gündem yaratmaya çalışan gereksiz mahluk

20
6
yanıtYanıtla
asdasdsadasd:

Nereye kadar gidecek çıplaklık yarışı?

17
4
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title