Haberler

Son dakika haberi... SARIYER'DE BAŞKASININ EHLİYETİYLE YAKALANAN SÜRÜCÜ POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTI

Güncelleme:

Gelen son dakika haberlerine göre SARIYER'DE BAŞKASININ EHLİYETİYLE YAKALANAN SÜRÜCÜ POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTIYılmaz OKUR/İSTANBUL, (DHA) - SARIYER'de, daha önce alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulan ve durdurulduğu polis kontrol noktasındaki ekiplere başkasının ehliyetini gösteren sürücü, ekipleri kandıramayınca...

SARIYER'DE BAŞKASININ EHLİYETİYLE YAKALANAN SÜRÜCÜ POLİSE ZOR ANLAR YAŞATTI

Yılmaz OKUR/İSTANBUL, (DHA) - SARIYER'de, daha önce alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulan ve durdurulduğu polis kontrol noktasındaki ekiplere başkasının ehliyetini gösteren sürücü, ekipleri kandıramayınca yaya olarak kaçtı. Kovalamaca sonucu yakalanan sürücü polise zor anlar yaşattı.

Olay, dün saat 02.00 sıralarında Maslak, Büyükdere Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan Vedat G.'nin kullandığı 34 AFM 01 plakalı otomobil, denetimin yapıldığı polis kontrol noktasında durduruldu. Vedat G. evrak kontrolü yapan polise başkasına ait sürücü belgesi verdi. Polislerin, ehliyetin kendisine ait olmadığını anladıklarını fark eden Vedat G. otomobilden inip yaya olarak kaçtı. Arkasından koşan polislerle yaşadığı kovalamaca sonucu Vedat G. yakalandı. Kendisini yakalayan polislere uzun süre direnen Vedat G. "Nefes alamıyorum, su verin" diye bağırdı. Bu sırada Vedat G.'nin kardeşi olduğu öğrenilen kişi, yaşananları cep telefonu ile kaydetmeye çalışırken, polislerle tartıştı. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Vedat G. ve kardeşi ekip otosuna bindirilerek polis merkezine götürüldü. Yapılan arşiv taramasında, Vedat G.'nin yoklama kaçağı olduğu ve kasten yaralamaktan sabıka kaydının bulunduğu belirlendi. Alkolmetreye üflemeyi reddeden Vedat G.'nin alkollü olup olmadığı hastanede yapılacak kan testi sonucunda ortaya çıkacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükdere Sarıyer Maslak Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title