Haberler

Sarar Çiftinin Gasbedilmesi

Eskişehir'de Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve eşini Eskişehir'de silahla rehin alan ve kimlikleri tespit edilen yabancı uyruklu 3 şüphelinin yakalanması için Türk Interpol'ü devreye girdi.

Eskişehir'de Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve eşini Eskişehir'de silahla rehin alan ve kimlikleri tespit edilen yabancı uyruklu 3 şüphelinin yakalanması için Türk Interpol'ü devreye girdi.

Alınan bilgiye göre, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve eşi Zehra Sarar'ın Osmangazi Mahallesi'ndeki konutlarına gelen silahlı 3 şüpheli tarafından rehin alınarak, soyulmalarına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu kapsamda şüphelilerin yabancı uyruklu olduklarının tespit edilmesi üzerine Türk Interpol'ü devreye girdi.

Kimlikleri gizli tutulan yabancı uyruklu hırsızlık zanlılarının, yurt dışına çıkmak için kullanabilecekleri değerlendirilen noktalarda güvenlik önlemleri artırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Cemalettin Sarar Eskişehir Sarar 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (42)

KARA:

Zengin olunca TÜRK İNTERPOLÜ fakir olunca bekçiler DEVREYE girer. . . ADALETSİZ YALAN DÜNYA. . .

64
4
yanıtYanıtla
usta:

sevgili kara bey. en son ne zaman emniyete uğradın bilmem ama bekçi hırsızlığa bakmaz. asayiş hırsızlık bakar orda da bekçi olmaz. ayrıca senin eve de yabancı hırsız girse interpole dosyan gider. ama sen söyle bekçi baksın

yanıt3
yanıt3
KARA:

USTA: 1-sen yazıyı iyi oku orada bir eleştiri anlamında kullandım dengesizlik anlamında 2-kimin hangi suçlara baktığını çok iyi bilirimm kulağına küpe olsun. . .

yanıt2
yanıt1
srr:

10 satır yazı var 8 satırı aynı

44
0
yanıtYanıtla
anlamıyorum:

neden seviniyorsunuz bu adam dogrudan yada dolaylı 10 - 15 bin insanın karnını doyuruyor bırak zengin olsun başımızdaki haramzadelere laf etmeyen şu adamın canından ne istiyor anlamış değilim lütfen yani!!

38
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ II:

Yahu adamın canına kıymamışlar, tamam 15 bini yediriyor da millet aç, cepte harçlık yok insanları bu duruma düşürenler sorgulansın. Bir zamanlar kapımız , penceremiz açık yaşıyorduk, nerde o günler?

yanıt1
yanıt1
nevşehirli:

ülkede suriyeli afgan ırak ne kadar pasak pislik var doldurdular allaha havale yaşıyoruz ama bunları buraya sokanlara hakkımı haram ediyorum anlayana. . . .

26
8
yanıtYanıtla
lassa lastikleri:

saüperrrrrrrr devam olsunnnnnnnnnnnnn

5
24
yanıtYanıtla
nevşehir:

lan lastik sibobu bu adam en az bin kişiye iş veriyor sen ne halt yiyon

yanıt3
yanıt0
ROBİN HOOD:

Ne olacak sanki .Başının gözünün sadakası olsun.Garibanın evi soyulunca İnterpol girmez devreye ama...

21
5
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title