Haberler

Şanlıurfa: Gap Haber Gazetesi Yayın Hayatına Başladı

İstanbul'da aylık olarak yayınlanacak olan GAP Haber Gazetesi, yayın hayatına başladı.

İstanbul'da aylık olarak yayınlanacak olan GAP Haber Gazetesi, yayın hayatına başladı.

Cebrail Elmas'ın sahibi olduğu gazetenin genel yayın yönetmenliğini, gazeteci Yusuf Kürkçüoğlu yapacak. Tabloid boy, 24 sayfa olarak yayınlanacak olan gazete başta İstanbul'daki Şanlıurfalılar olmak üzere, Şanlıurfa, Ankara, İzmir, Mersin ve Gaziantep'te dağıtılacak. GAP Haber, zaman içerisinde Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki diğer illere de gönderilecek. GAP Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Kürkçüoğlu, "Gazetede Şanlıurfa için çalışan, Şanlıurfa için didinen herkese yer vereceğiz. Her olumlu çalışmayı haber yapacağız. Vali, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü, sivil toplum kuruluşları ve Şanlıurfa için çalışan herkese destek vereceğiz. Yanlışlar varsa, doğruyu göstereceğiz. Uzakta olsalar da gönülleri Şanlıurfa sevgisiyle dolu olan değerleri tanıtacak. Özetle nerede Şanlıurfa'nın yararına bir iş yapılıyorsa, GAP Haber bunu tüm okuyucularına duyuracak. Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfalı'ya hizmet prensibiyle yola çıkan gazeteye tüm hemşehrilerimizin katkısını bekliyoruz" dedi.

Yayın hayatına başlayan Gazetenin Şanlıurfa Temsilcisi Remzi Kara, Ankara Temsilcisi Reşat Kuşçuoğlu, İstanbul Temsilcisi ise Ahmet Asaf Döner.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title