Haberler

Sandıklı'da Halı Saha Açılışı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Yavaşlar köyüne Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yaptırılan halı sahanın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Yavaşlar köyüne Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yaptırılan halı sahanın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil, açılışta yaptığı konuşmada, Yavaşlar köyünde uzun süre çobanlık yaptığını, açılışa yoğun ilgi gösteren vatandaşları görmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Tesisin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Akçil, tesisin bölgede 20'den fazla köye hizmet vereceğini söyledi.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan da biten tesislerin toplu açılışlarının gerçekleştiğini ifade ederek, "Böylesine görkemli bir yapılanmanın gerçekleştiği zaman diliminde Afyonkarahisar'ın, Sandıklı'nın ve Yavaşlar'ın değerli evladı Adalet Akademisi Başkanı'nın bizden bu bölgeye bir halı saha yapımı istedi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı değerli dostum Yıldırım Demirören bey'e durumu ilettik. Onlar da bizi kırmadılar" diye konuştu.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Yavaşlar'a kazandırılan bu büyük tesisin kendilerini gururlandırdığını belirtti.

"Bu bölgedeki dostlarımız şunu bilsin bu tesis Yavaşlar'dadır ama bütün Sandıklı'ya aittir" diyen Özkaya, "Bu tesisten yararlanmak isteyen hemşehrilerimiz bu tesisi kullanacaklardır. Bundan en çok gençlerimiz yararlansın arzu ediyoruz. Bizler hepimiz köylerde büyüdük. Allah'a hamdolsun belirli bir yerlere, belirli bir noktalara geldik. Gençlerimiz gayret ettikleri müddetçe istedikleri yerlere gelmesi bir engel olamaz. Doğu ve Güneydoğudaki yaşanan bir takım olaylardan hiç üzülüp endişe etmeyiniz. Bu millet feraseti geniş, algısı çok geniş bir millettir. Durur düşünür zamanı geldiği zaman bir karar verir. O kararla da her şeye çeki düzen verir. Bu topraklara, bu vatana herkesin bağlı olmak gibi sorumluluğu var. Bunu sağladığımız müddetçe çok daha iyi noktaya gideceğiz. Allah memleketimizin birliği ve dirliğini her zaman daim eylesin" dedi.

Daha sonra, düzenlenen turnuvada dereceye giren köy takımlarına kupa ve katılım belgeleri verildikten sonra halı sahanın açılışı yapıldı. Daha sonra protokol üyeleri Yavaşlar İlkokul'unda incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Yavaşlar Sandıklı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title