Haberler

Temeli oynadığı için tahliye edilen binanın çevresinde tedirgin bekleyiş sürüyor

Güncelleme:

İstanbul Sancaktepe'de inşaat çalışması esnasında temeli oynayan binadaki vatandaşlar, polis ekipleri tarafından tedbir amaçlı evlerinden çıkartılacak otele yerleştirildi. Bölgede endişeli bekleyiş devam ediyor.

Sancaktepe'de bir inşaat çalışmasında dün gece saatlerinde yan binanın temeli oynadı. Bina sakinleri polis ekipleri tarafından boşaltılarak otele yerleştirildi. Tedbir amaçlı boşaltılan bina drone ile havadan görüntülendi.

Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi, Kasım Sokak'ta 24 daireye sahip altı katlı binanın temelinde kazı çalışması sonrası toprak kayması meydana geldi. Binanın yan tarafından kayan toprak inşaat alanına doğru uçtu.

Temeli oynadığı için tahliye edilen binanın çevresinde tedirgin bekleyiş sürüyor

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaralanma ya da can kaybının yaşanmadığı olayda panik yaşayan bina sakinleri belediye ekiplerince otellere yerleştirilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Toprak kayması sonucu boşaltılan bina drone ile havadan görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sancaktepe Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (29)

0131:

demekki neymis. . . depremden ziyade mütahit öldürüyormus. . . .

22
4
yanıtYanıtla
asda:

ee zaten yıllardır kötü yapılar yüzünden insanlar ölüyor, 6. 5 büyüklüğünde bir depremde evler yıkılıyor direkt, japonyada o büyüklükteki depremler sıradan geliyor artık, 9 şiddetine kadar dayanıklı evleri binaları var, bizde sözde binalar dönüşüme giriyor ama en fazla 7. 5 şiddetine kadar dayanıklı yapılıyor, bir inşaat mühendisi arkadaşla konuşmuştuk, normal konular 7 şiddetine çok az hasar alır, 7. 5 - 8e çıkınca orta hasar alır diyordu, yani hasarsız bina yapabilen yok bu ülkede

yanıt5
yanıt1
MERT SÖZ:

YENİ BİNANIN TEMELİ OYNAMIŞ! YA BİNA ÇÖKSE İDİ BU İŞGÜZARLIĞIN MÜSEBBİMİ AKP''Lİ SANCAKTEPE BELEDİYESİDİR. KİM BİLİR DAHA KAÇ BİNA VAR BÖYLE , TEK DERTLERİ PARA, PARAYI VER BİNAYI YAP, HERŞEY KAĞIT ÜZERİNDE , BELEDİYENİN MİMAR MÜHENDİSLERİ NE İŞ YAPAR MASA BAŞINDA OTURMAK İÇÜN MÜ MAAŞ ALIYOR, Bİ GİDİN İNŞŞAATLARI KONTROL EDİN.

15
9
yanıtYanıtla
isminin hakkını ver:

ne alaka ak parti ya. müteahit yeni bina için temel kazıyor bunu damı ak parti yapıyor. Allah sizi ıslah etsin.

yanıt4
yanıt8
nerede olmuş:

Kazı yapılan inşaat için ruhsat alınmamış mı ? Ruhsat nereden ve kimden alınmış. Bu olay, ruhsat gerektirmeyen bir inşaat kazısın da olsaydı, sorumlu kazıyı yapan olurdu. . ruhsat sadece harç almak için değildir. Zarar gören bina sakinleri kazıyı yapanı ve kazıya izin verenlerin sorumlu olduğunu bilmeli.

19
0
yanıtYanıtla
nurettın:

akpnın sonuçlarını duşunmeden aldığı karara benzıyor mohendısı akplımı acep recep

3
12
yanıtYanıtla
TAYFA:

Saçmalama lan mal nurettin

yanıt4
yanıt1
he:

Şimdi ben derme çatma bir araç yapıp, trafiğe çıkarsam, güvenliği tehlikeye atmaktan ceza yer miyim, yerim. Peki bu önüne gelenin yaptığı binalara neden izin veriyorlar, güvenliği tehlikeye atmıyor mu?

12
2
yanıtYanıtla
yazik:

Müteahhit denince kanim donuyor! Dolandirilan dolandirilana, nerde kanunlar.

9
2
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Arkadaşlar önümüzdeki seçimlerde başkanlıga adaylığımı koyacağım lütfen desteğinizi esirgemeyin.

yanıt2
yanıt1
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title