Haberler

Samsun: Yücel Uyar, Cihan Oskay Hakkında Dava Açtı

2000-2001 Sezonunda Samsunspor'un Teknik Direktörlüğünü Yapan Yücel Uyar, O Dönem Fenerbahçe Maçında Şike Yapıldığını İddia Eden Cihan Oskay Hakkında Dava Açtı.

2000-2001 sezonunda Samsunspor'un teknik direktörlüğünü yapan Yücel Uyar, o dönem Fenerbahçe maçında şike yapıldığını iddia eden Cihan Oskay hakkında dava açtı.

Avukatı Refik Moral ile birlikte Samsun Adliyesi'ne giderek Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet dilekçesi veren Yücel Uyar, Cihan Oskay'ın hakaret ve iftira suçlarından cezalandırılmasını istedi.

Adliye çıkışında basın mensuplarına açıklamada bulunan Yücel Uyar, bu olayda kamuoyunun kendisine son derece hak verdiğini belirterek, "İtirafçı denen adam iftiracı. Yargıda temize çıkmamız gerekiyor. Böyle bir girişimde bulunduk. Biz adalete inanıyoruz. Vicdanen bir problemimiz yok. Son yılların en temiz ve en dürüst maçını oynadığımıza inanıyorum. Maçı detayıyla analiz ettiler. Mağdur edildik. Gereken cezayı çekmesi için mahkemeye başvurduk" dedi.

Cihan Oskay'ın yaptığı açıklamanın tamamen iftira ve düzmece olduğunu belirten Avukat Refik Moral ise, "O günkü Samsunspor Teknik Direktörü müvekkilim Yücel Uyar'ı zan altında bırakabilecek şekilde beyanlar içermesi karşısında bugün Cihan Oskay'a Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde şikayet hakkımızı kullanarak hakaret ve iftira davası açarak cezalandırılmasını istedik. Yine Cihan Oskay hakkında yarın da ekonomik yönü olmayan cüzi miktarda tazminat davası açacağız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title