Haberler

Samsun Şehit Ateşi Samsun'a Düştü

Şehit ateşi Samsun'a düştüHAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada Samsunlu Jandarma Sözleşmeli Er 28 yaşındaki Erkan Karaca şehit düştü.

Şehit ateşi Samsun'a düştü

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada Samsunlu Jandarma Sözleşmeli Er 28 yaşındaki Erkan Karaca şehit düştü. Şehidin acı haberi Samsun'da ki baba ocağına ulaştı.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Ortaklar bölgesinde, bölücü terör örgütü tarafından yoğun sis ve kötü hava koşullarından faydalanarak gerçekleştirilmeye çalışılan saldırı girişimi sonrası çıkan çatışmada şehit düşen 8 askerden biri olan Jandarma Sözleşmeli Er Erkan Karaca'nın acı haberi memleketi Samsun'a ulaştı. Bekar olan şehidin acı haberi Samsun'un Canik İlçesi'nde yaşayan babası Ayhan Karaca'ya ilçe protokolü tarafından verildi. Oğlunun acı haberini alan baba gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evine Türk bayrakları asılırken, bekar olan ve 5 yılldır görev yaptığı, anne ve babasının 11 yıl önce boşandığı, 1 kız kardeşinin olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayhan Karaca Şemdinli Hakkari Samsun Politika Güncel Haberler

title