Haberler

Samsun'dan Kısa Kısa

Kavak Cumhuriyet Anaokulu, "Eko Okul ve Minik TEMA" projesi kapsamında temiz çevre, temiz toplum için çalışma başlattı.

Kavak Cumhuriyet Anaokulu, "Eko Okul ve Minik TEMA" projesi kapsamında temiz çevre, temiz toplum için çalışma başlattı.

Okul müdürü Murat Toraman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, anaokulu öğrencilerine yönelik hayata geçirilen proje kapsamında "Kaynaklar tükenmesin çevremiz kirlenmesin" ilkesinden yola çıkarak temiz ve sağlıklı ortam için bilinç aşılamaya çalıştıklarını söyledi.

"Dünya atalarımızdan miras değil, çocuklarımızın emanetidir" düşüncesiyle hareket ettiklerini anlatan Toraman, "Proje kapsamında öğrencilerimize kaynaklarımızın tükenmesine neden olan etkenler, çevre temizliğinin önemi, insan sağlığı ve tehdit eden unsurları anlattık. Atıkların toprak ile karışması halindeki zararlarını anlattık. Bu çalışmalarımızdan sonra minik öğrencilerimiz buldukları pil, batarya ve plastik kapakları okulumuzda bulunan kutulara atarak çevre temizliğine önem vermeye başladı." diye konuştu.

Toraman, projenin eğitim öğretim yılı sonuna kadar devam edeceğini kaydetti.

Ladik Belediyesinin park ve bahçe çalışmaları

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, ilçede park ve meydanlardaki çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Hava şartlarının elverişli olması halinde çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını dile getiren Özbalcı, "Park ve meydanların vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmesi için projelendirme çalışması yaptık. Biliyoruz ki caddeler, park ve meydanlar bir kentin aynasıdır. Halkımızın rahatlıkla oturabileceği, dinlenebileceği, gezebileceği yerler üretme amacındayız." diye konuştu.

İlçe merkezinde ve vatandaşların en yoğun bulunduğu belediye yeni hizmet binasının önündeki meydan düzenleme ve yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini aktaran Özbalcı, bölmeler halinde çiçeklikler, oturma yerleri, kameriyeler yapacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Selim Özbalcı Murat Toraman Ladik Kavak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title