Haberler

Kavgayı ayırmak isteyen talihsiz adam, pompalı ile vurularak öldürüldü

Güncelleme:

Samsun'da mahallede çıkan kavgayı ayırmak isteyen şahıs elinde pompalı silah olan genç tarafından sırtından vurularak öldü.

Samsun'un Ayvacık ilçesinde mahallede çıkan kavgayı ayırmak için araya giren Kemal Kalaycı (60), 18 yaşlarındaki A.K. tarafından pompalı tüfekle sırtından vuruldu. Hastaneye kaldırılan Kalaycı tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

TÜFEKLE ATEŞ ETTİ

Olay, Samsun'un Ayvacık ilçesinin Söğütpınar Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tüfekle belinden vurulan Kemal Kalaycı (60) ağır yaralandı. 112 ekipleri tarafından ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılan Kalaycı yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kemal Kalaycı'nın kavgayı ayırmak isterken 18 yaşlarındaki A.K. tarafından tüfekle ateş edilmesi sonucu vurulduğu iddia edildi. Jandarma ekipleri kaçan A.K.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayda ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Ayvacık Samsun 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİ:

Îmandır o cevher ki İlâhî ne büyüktür. . . Îmansız olan paslı yürek sînede yüktür!Ye´sin sonu yoktur, ona bir kerre düşersenHüsrâna düşersin; Çıkamazsın ebediyen!Artık ey millet-i merhûme, sabâh oldu uyan!Sana az geldi ezanlar, diye ötsün mü bu ÇanNe Araplık ne de Türklük kalacak aç gözünü!Dinle Peygamber-i Zîşân´ın İlâhî sözünü. Feryâdı bırak kendine gel, Çünkü zaman dar. . . Uğraş ki: Telâfi edecek bunca zarar var. Feryâd ile kurtulması me´mûl ise haykır!Yok yok! Hele azmindeki zincirleri bir

9
3
yanıtYanıtla
CORÇ:

TAMAM. . .

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title