Haberler

Sami Konukoğlu, Sektör Kurulu Başkan Yardımcılığına Seçildi

Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sami Konukoğlu, Sektör Kurulu Başkan Yardımcılığına seçildi.

Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sami Konukoğlu, Sektör Kurulu Başkan Yardımcılığına seçildi.

İstanbul'da Dış Ticaret Kompleksi'nde yapılan Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu ilk Toplantısı'nda yapılan seçiminin ardından İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle Sektör Kurulu Başkanlığına, Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sami Konukoğlu ve Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç ise Sektör Kurulu Başkan Yardımcılıklarına seçildi.

Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sami Konukoğlu sektörün yeni yönetimle birlikte yeni bir ivme kazandığını belirterek, önümüzdeki dönemde daha etkin çalışmalarla gerek sektörel sorunların gerekse ihracatın geliştirilmesine yönelik birçok projeye imza atacaklarını belirtti.

Türkiye Tekstil sektörünü teknolojik yenilikler aracılığıyla destekleyecek, sektörün rekabet gücünü ve pazar payını arttırıcı yenilikçi projelerin oluşturulması yönünde çalışkanlarını sürdüreceklerini belirten Konukoğlu, sektörün 2023 yılı hedeflerine ulaşması adına önemli çalışmalarda bulunacaklarını kaydetti.

Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu'nu oluşturan diğer yönetim kurulu üyeleri ise Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği'nden Mehmet Teymur, A.Fikret Kileci, İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği'den Şerafettin Demir, Ahmet Öksüz, M. Fatih Bilici, M. Sami Aydın, Vehbi Canbolat, Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği'nden Fatih Doğan, Uludağ Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği'nden İbrahim Burkay, Ali Ay ve Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği'nden M. Sabri Ünlütürk oldu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dış Ticaret Kompleksi İstanbul Akdeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title