Haberler

Samgüdef'in Ankara Ziyaret

Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu(SAMGÜDEF) tarafından Ankara’da bazı bakan ve milletvekilleri ziyaret edildi.

Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu(SAMGÜDEF) tarafından Ankara'da bazı bakan ve milletvekilleri ziyaret edildi.

Samsun Gümüşhane Dernekleri Federasyonu, Opr. Dr. Mustafa Seven başkanlığında bir heyetle başkente giderek orada Milletvekilleri Fuat Köktaş, Ahmet Demircan, Erhan Usta, Hayati Tekin, Hasan Basri Kurt, Cihan Pektaş'a ayrıca Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu ve Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk'e nezaket ziyaretinde bulundu.

SAMGÜDEF heyeti seyahatlerinin 2. gününde de önce Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı ve son olarak da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı ziyaret etti.

SAMGÜDEF Genel Başkanı Dr. Mustafa Seven ayrıca Samsun'da yaşayan Gümüşhanelilere maddi ve manevi her konuda destek olmak, gençlere sosyal kültürel ve ekonomik olarak yardımcı olmak için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını, STK'ların 21. yüzyılın en önemli ögesi olduğunu, insanlığı ileri götürecek entelektüel bilgi birikimlerinin bu kuruluşlar sayesinde olacağını belirtti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Seven Gümüşhane Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title