Haberler

Samandağ'ın Her Noktasına Hizmet

Güncelleme:

Samandağlı vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için imkânlarını seferber eden Fen İşleri Müdürlüğü, yol çalışmalarından ,altyapı çalışmalarına kadar bir çok alanda düzenlemeler yapıyor.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir öncülüğünde çalışmalar devam ediyor.

Vatandaşlardan kendi alanı ile ilgili olarak gelen talep ve şikayetleri de en kısa sürede cevaplayıp çözüme kavuşturan Fen İşleri Müdürlüğü, pek çok konuda Samandağhalkınahizmet veriyor. İlçenin tüm mahallelerinde gece gündüz demeden görev yapan ekipler, her konuya titizlikle yaklaşarak çözüme kavuşturmaya çabalıyor.

FEN İŞLERİ DUR DURAK BİLMİYOR

"İlçeninher noktasına eşit ve kaliteli hizmet" sloganıyla çalışmalarını sürdüren SamandağBelediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Samandağ'ındaha yaşanabilir bir ilçe olanaklarına ulaşması adına cadde ve sokakların modernize edilmesini önemseyerek, hızlı ve disiplinli bir çalışma temposu ile ilçe genelindeki ihtiyaçlara çözüm üretiyor.

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerSamandağyollarını mercek altına alması ile planlaması yapılan çalışmalar kapsamında birçok mahallede yol yapımçalışmasını gerçekleştirerek birçok caddeyi günümüz koşullarına uygun nitelikli hale getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fen İşleri Müdürlüğü Mithat Nehir Samandağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title