Haberler

    Salih'in Mevkisine Yeni Yıldız

    SPORCOPE DIŞ HABERLER – İtalya Serie A' takımlarından Roma'da teknik direktörlüğe geri gelen Luciano Spalletti, görevine hızlı başladı.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER – İtalya Serie A' takımlarından Roma'da teknik direktörlüğe geri gelen Luciano Spalletti, görevine hızlı başladı. Rudi Garcia'nın takımdan gönderilmesini ardından 2005-2009 yılları arasında çalıştırdığı Roma'ya dönen İtalyan teknik adam ayağının tozuyla transfer çalışmalarına başladı. Tecrübeli teknik adam Zenit'te forma giyen Axel Witsel'i kadrosuna katmak istiyor.

    Milli futbolcumuz Salih Uçan'ın da forma giydiği Roma'da orta saha için Daniele Rossi, Miralem Pjanic, Seydou Keita, Kevin Strootman ve Radja Nainggolan gibi alternatifleri bulunan Spalletti, İtalyan basınında çıkan haberlere göre bu kadroyu yeterli bulmuyor. 56 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı Zenit teknik direktörü olduğu zamanlarda birlikte çalıştığı Axel Witsel'le kadrosunu güçlendirmek istiyor.

    Zenit'e 40 milyon euro'ya transfer olmuştu

    Spalletti ve Witsel'in daha önce birlikte çalışmış olması transferi kolaylaştırabilir. Belçikalı oyuncu 2012 yılında Zenit'e Benfica'dan 40 milyon euro gibi yüksek bir bonservis ücretiyle transfer edilmişti. Roma'nın 27 yaşındaki oyuncuyu Rus kulübünden ayırmak için 25 milyon euroyu gözden çıkarması gerekiyor.

    Transfer gerçekleşirse Salih'in forma şansı daha da azalacak

    Bu sezon Roma formasıyla sadece 1 İtalya Kupası maçında ilk 11'de sahaya çıkabilen milli futbolcumuz Salih Uçan'ın bu transferin gerçekleşmesi durumunda forma giyme şansı daha da azalacak. Salih sezon başından beri İtalya Serie A'da 3, Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 maçta sonradan oyuna girip toplamda sadece 61 dakika forma giyebilmişti.

    Axel Witsel de bu sezon Zenit'le çıktığı 18 lig maçında 1 gol bir de asistle oynuyor.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Axel Witsel Salih Uçan Roma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title