Haberler

AK Parti İstanbul Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar Kimdir?

Güncelleme:

AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için İstanbul Sarıyer Belediye Başkan adayı olarak Salih Bayraktar'ı seçti. Salih Bayraktar kimdir?

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, İstanbul Sarıyer Belediye Başkan adayını belirledi. İstanbul Sarıyer Belediye Başkan adayı olan Salih Bayraktar kimdir?

SALİH BAYRAKTAR KİMDİR?

1960 yılında İstanbul Sarıyer'de dünyaya gelen Salih Bayraktar, ilkokul ve lise eğitimini Sarıyer'de tamamladı. Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde okudu. Denizcilik, sanayi ve uluslararası ticaret alanlarında girişimcilik faaliyetlerinde bulunan Bayraktar, birçok sivil toplum kuruluşunda yönetim kurulu üyeliği bulunuyor. Ayrıca, AK Parti'de Sarıyer İlçe Başkanlığı ve Yeşilay'da Şube Başkanlığı görevlerini yürüttü.

SARIYER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLDU

Evli ve üç çocuk babası Salih Bayraktar, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'nin İstanbul Sarıyer Belediye Başkan Adayı oldu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Salih Bayraktar Sarıyer Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title