Haberler

Saldırıya Uğrayan Yavuz Selim Demirağ Kimdir?

Güncelleme:

Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ, dün akşam bir televizyon kanalında yaptığı program sonrasında evinin önünde saldırıya uğradı. Yazara 5-6 kişinin sopalarla saldırdığı, daha sonrasında saldırganların kaçtığı söylendi. Yavuz Selim Demirağ, saldırı sonrasında GATA'ya kaldırıldı. Edinilen son bilgilere göre Demirağ'ın, GATA'daki tetkikleri devam ediyor. Demirağ'ın bilincinin açık durumunun ise iyi olduğu bildiriliyor. Kontrol amacıyla hastanede tutulan Demirağ'ın sabah tekrar beyin tomografisi çekilecek. Peki Yavuz Selim Demirağ kimdir?

YAVUZ SELİM DEMİRAĞ KİMDİR?

Yavuz Selim Demirağ 15 Ocak 1958 yılında Kayseri'de dünyaya geldi. Annesinin adı Yeter Demirdağ'dır. Yavuz Selim Demirağ aslen Kayserilidir. Yavuz Selim Demirağ kaç yaşında diye merak edenler için 60 yaşındadır. Yavuz Selim Demirağ eşi Emel Demirdağ olup çocukları bulunmaktadır. Yavuz Selim Demirağ ilk ve ortaöğrenimini Kayseri'de tamamladı. Daha sonra askeri liseler için hazırlandı. 1978 yılında Kuleli Askeri lisesi'ni kazandı. Kuleli Askeri lisesi'ni bitrip mezun oldu. Hemen sonra Kara Harp Okulu'na girdi.

1985 yılında Kara Harp Okulu'ndan çeşitli nedenlerle atıldı. 1985 yılından sonra okul yıllarında yaşadıkları ve çevre gözlemleri onu gazeteci olma yolunda ilham verdi. Daha sonra Gazeteci oldu. Pek çok konuda araştırma yaptı. Yavuz Selim Demirağ Yeniçağ gazetesi yazarıdır. Yavuz Selim Demirağ gazeteci olarak Yeniçağ gazetesinde yazılarını yazmaya devam etmektedir.

Yavuz Selim Demirağ Meral Akşener gibi siyasi isimlerle de çok anıldı. Yavuz Selim Demirağ Cemaat olayları ile çok gündeme geldi. Yavuz Selim Demirağ İmamların Öcü adlı kitapla birçok yapılanmaya farklı boyutlar kazandırdı. Yavuz Selim Demirağ gözaltı süreçleri de oldu. Yavuz Selim Demirağ son kitabı üzerinde çalıştığı belirtilmektedir.

Yavuz Selim Demirağ kitapları

İmamların Öcü

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde Cemaat Yapılanması

Darbede İnfaz

Dijital Terör

Teğmen Çelebi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Yavuz Selim Demirağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title