Haberler

Köylünün saldırısına uğrayan kadın muhtar: Can güvenliğim yok

Güncelleme:

Ağrı'daki bir köyün muhtarı olan Meryem Önkür, içme suyu şebekesinde meydana gelen arıza nedeniyle bir grubun saldırısına uğradı. Şikayetçi olduğunu ve olayın kamera kayıtlarının elinde olduğunu söyleyen Önkür, "Hizmet vermemi sürekli olarak saldırılarla engellemeye çalışıyorlar, can güvenliğim yok" diyerek isyan etti.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Meryem Önkür (26), 31 Mart 2019'da yapılan seçimlerde Doğubayazıt'a bağlı 250 haneli, 500 nüfuslu Dalbahçe köyüne muhtar oldu.

İÇME SUYU ŞEBEKESİ NEDENİYLE SALDIRIYA UĞRADI

Önkür, içme suyu şebekesinde meydana gelen arıza nedeniyle bir grubun saldırısına uğradı. Fiziki ve sözlü saldırıdan diğer köylülerin yardımıyla kurtulan Önkür, şikayetçi olacağını söyledi. Saldırı anını cep telefonuyla kaydettiğini, ilgili kurumlara şikayette bulunacağını belirten Önkür, "Daha önce de aynı kişi ve kişilerin saldırısına maruz kaldım. Köye ve köylülerime hizmet yapmamı sürekli sözlü ve fiziki saldırıları ile engellemeye çalışan kişilerden çok rahatsız oldum, psikolojim bozuldu. Ben hizmet yapmaya çalışıyorum. Hizmetin karşılığı saldırı olmamalı. Can güvenliğim yok, devlet büyüklerimden bana destek olmalarını istiyorum" diye konuştu.

Köylünün saldırısına uğrayan kadın muhtar: Can güvenliğim yok

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Doğubeyazıt Ağrı Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (39)

345:

lanet olsun bayana saldıran alçaklaraa

46
7
yanıtYanıtla
345:

Bayan değil, kadın.

yanıt0
yanıt4
akıncı63:

kadın olduğunu nasıl da belli ettirdin ama

yanıt1
yanıt7
Bobo:

Bunun bağyeni erkaaa yok muhtar muhtardır at kafası

yanıt1
yanıt0
Fukara:

Kızım senin ne işin var dağ bayır geziyon

10
36
yanıtYanıtla
sakar şakir:

muhtarmı güzellik kraliçesimi anlamadım ben böyle güzel muhtar görmedim terbiyesiz adamlar bu güzele kötü davranılırmı

30
12
yanıtYanıtla
misafir:

muhtar hanima saldiranlar muhakkak o su sebekesini bozanlardir, burada agzinin salyasini akitanlarla, muhtar hanima saldiranlar , yakalanip terör sucundan yargilanmalilar.

33
3
yanıtYanıtla
Sulo:

Bu tip kişiler göçleri kadınlara, çocuklara, kimsesizlere,yetimlere yeter.Muhtar Hanım Kadın olduğu için bu kişiler saldırıyorlar. Bu kişiler ya yağmur niye yağmıyor diye saldırıyorlar yada Bulutlar neden gelmiyor diye saldırıyorlar.

30
3
yanıtYanıtla
zeytinburnu:

köylü aklı işte bi kadının muhtar olmasını çekememişler gururlarına gitmiş onların zihniyeti kadın evde oturup ev işleriyle uğraşır kendinden başarılı kadınları gördükleri zaman gurur yaparlar köylülerle uğraşmak çok zor dedikodu şiddet her şey mevcut bunlarda

24
7
yanıtYanıtla
gerzek vedat:

Ağrı üniversitesi Muhtarlık Yüksek Okulu mezunu muymuş?

4
27
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title