Haberler

Sakinleri Patlak Sokaklar'ı Anlattı

Güncelleme:

'Patlak Sokaklar GERZOMAT' adlı absürt kome-dinin oyuncuları, filmi kendilerince tarif ettiler.

SELİN DEMİRATAR

Bugüne kadar yer aldığım projeler de hem ağladım hem ağlattım… Enteresan bir şekilde ya drama, ya duygusal ya aksiyon tarzında projeler denk geldi bana. Komedi tarzındaki bir projede hep olmayı istiyordum. Dileğim oldu… Bu projede de o kadar çok güldüm ki, içinde yer aldığım için çok mutluyum… Ve bu kez izleyiciyi ağlatmadığım için ayrıca mutluyum diyebilirim.

DOĞA RUTKAY

Karakteri kafamda tasarlarken bile eğlenmeye başladığım bir proje oldu… Çatlak bir profesörü oynamak ona can vermek çok keyifli oldu. Mary Jane bir bilim insanı olduğu için pasaklı, dağınık bir bilim adamı olarak tasarladım. Ben izlerken gülmekten sesim kısıldı, çok güldüm ve eğlendim.

BÜLENT SERTTAŞ

Türkiye'miz genç nüfus çoğunluklu bir ülke… bizde gençler olarak :) katkıda bulunduk. İzleyicinin çok eğleneceği bir filmde rol aldım bir Nato genaralini canlandırıyorum makam aracım motorsiklet J ben izlerken gülmekten gözlerimden yaş geldi projeye çok inanıyorum 7 den 70 e herkesin izleyip keyif alacağı bir film oldu. İyi bir seyir olacağına inanıyorum.

KUBİLAY TUNCER

Vizyona girmeden film internette çok ilgi gördü bunun bir memnuniyeti oldu benim için….BatesMotelPro ekibini daha önce videolarını izlemiştim ve onlarla çalışmak çok keyifliydi.Gerzomat diyorum başka bir şey demiyorumJ

BATESMOTELPRO

Yaklaşık 7 yıl önce başlayan serüvenimizde bugün hayalimiz olan sinema filmini gerçekleştirmekten dolayı çok memnunuz. Aldığımız tepkiler bizi çok memnun ediyor. Filmi seyirciyle izlemek ve onların eğlendiğini görmek bizi çok mutlu etti. Çok heyecanlıyız… Ans hayalimizi gerçekleştirmemizde destek olduğu için çok teşekkür ediyoruz.

FİLMİN KONUSU

İntikam yemini etmiş hapishane kaçkını Black Jack (Volkan Öge) , sinyalleri TV programlarına karışınca insanları aptala çeviren Gerzomat adlı makineyi ele geçirir… Ancak Gerzomat'ı kullanması için kaçık profesör Mary Jane'e (Doğa Rutkay) ihtiyacı vardır… Cengaver polislerimiz John Lemmon (Tansu Tunçel) , Billy Billy (Ömür Cedimağar) ve polis merkezinin güzel yıldızı, polis memuru Jennifer (Selin Demiratar), Mary Jane'i korumakla görevlendirilirler. Ancak işler hiç de umdukları gibi gitmez. John ve Billy, şehirden bunalmış bir Ayı'nın (Bildiğimiz Ayı) vicdanıyla baş başa kalmışken, Black Jack, Profesör Mary Jane'i kaçırır ve makineyi çalıştırmayı başarır. Kısa sürede tüm halkta aptallık belirtileri baş gösterir. Olaya el koyan karabasan federaller, zeka pırıltısı General (Bülent Serttaş) ve polis şefi agresif Peter'la (Kubilay Tunçer) Black Jack'i durdurmanın yollarını ararlarken, cengaver polisler John ve Billy ise çıldırmış bir halde Black Jack ile kedi fare oyununa başlamışlardır…

Black Jack, bu yarattığı aptallıklarla dolu dünyada sonsuza dek eğlenebilecek mi?

John ve Billy normal hayatı sirke çeviren bu aptallık fırtınasının önüne geçebilecekler mi?

Absürtten fırlamış bu renkli dünyayı pek seveceksiniz…

K Ü N Y E

OYUNCULAR

Volkan ÖGE Black JACK

Tansu TUNÇEL John LEMMON

Ömür CEDİMAĞAR Billy BİLLY

Selin DEMİRATAR Jennifer

Kubilay TUNÇER Peter

Doğa RUTKAY Mary JANE

Bülent SERTTAŞ General

Y A P I M ANS PRODÜKSİYON

GENEL KOORDİNATÖR Sadettin NAMOĞLU

PROJE KOORDİNATÖRÜ Özkan TURNA

SENARYO BatesMotelPro, Z. Nilüfer ÖZÇELİK

YÖNETMEN Kerim BARUTÇU

GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ Ulaş ZEYBEK

KURGU Levent ÇELEBİ

UYGULAYICI YAPIMCI Barış YILDIRIM

SANAT YÖNETMENİ Erinç GÜRSES

MÜZİK Bay Papağan, Flört

Yapım Notları

Çekim süresi : 4 HAFTA

Vizyona giriş tarihi : 16 MART 2012

Dağıtım : ÖZEN FİLM

Kaynak: Bültenler / Magazin

Selin Demiratar Bülent Serttaş Doğa Rutkay Mary Jane Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title