Haberler

Sahipsiz Dostlar Yeni Yuvalarına Kavuşuyor

Hayvanların yaşam haklarına sahip çıkarak, alanında uzman veteriner eşliğinde onları koruma altına alan merkez, 22 Mart Çarşamba günü HBB idarecilerini ağırladı.

Gerçekleşen ziyarete HBB Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Maden ve Zabıta Dairesi Başkanı Edip Kadıoğlu ile birlikte uzaman veterinerler katıldı.

Rehabilitasyon merkezinde incelemelerde bulunan Genel Sekreter Maden, yaşanabilecek olası problemlerin önüne geçilmesi için gereken tüm önlemlerin alınması için yetkililerle görüştü. Prof. Dr. Mehmet Maden ayrıca, vatandaşların hayvan hakları konusunda daha duyarlı davranması için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

KADIOĞLU: YENİ BARINAĞIMIZ İLE BİRLİKTE DAHA NİTELİKLİ HİZMETLER SUNACAĞIZ

Mesai gözetmeksizin mevcut şartlar dâhilinde en iyi hizmeti yapmak için çalıştıklarını ifade eden Edip Kadıoğlu ise, "Sahipsiz ve bakıma muhtaç hayvanların tedavisi ve rehabilitasyonu için hem zabıta ekiplerimiz hem de veteriner hekimlerimiz büyük hassasiyetle çalışıyor. Kentin birçok noktasına yerleştirdiğimiz beslenme odaklarıyla, acil müdahale ve toplama araçlarımızla, ilçelerdeki barınaklarımızla ve hekimlerimizle hizmetimizi sürdürüyoruz. Ayrıca yeni hayvan barınağı ile ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Hayata geçireceğimiz bu proje ile çok daha nitelikli hizmetler sunacağız" dedi.

Rehabilitasyon merkezi ziyaretinden sonra yeni yapılacak olan barınak alanını ziyaret eden HBB Genel Sekreteri Maden ve Zabıta Dairesi Başkanı Kadıoğlu burada birtakım incelemelerde bulundu.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Maden Kadıoğlu 22 Mart Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title