Haberler

Sağlıklı Yaşam İçin 400 Adet Bisiklet Dağıtıldı

Güncelleme:

Ağrı Valiliği tarafından hazırlanan ve SODES tarafından desteklenen proje kapsamında ilçelerle birlikte Ağrı'da 2 bin çocuğa bisiklet dağıtıldı.

Proje çocukların hem ilk kez bisiklet sahibi olmanın sevincini yaşatıyor hem de sağlıklı yaşam için pedal çevirmesini amaçlıyor. Projenin bir başka amacı da bayram öncesinde gerçekleştirilmiş olması. Bu vesileyle dar gelirli ailelerin çocuklarına bayram hediyesi de verilmiş oldu.

İlçede Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz İlçe Stadyumunda düzenlenen bisiklet dağıtımı töreninde konuşan Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, proje kapsamında dar gelirli ailelerin çocuklarına bisiklet dağıtarak, sağlıklı yaşam için bir adım attıklarını söyledi.

Tekinarslan, ortaokul ve lise çağındaki çocukların bisiklete sahip olma arzusunu gerçekleştirmeyi çok önemli gördüklerini kaydederek, "Bisiklete binmek için insanın kendi enerjisi yetiyor. Tek başına kullanabiliyorsun. Bisiklet insanın psikolojik ve sosyolojik gelişiminde çok faydalı bir araç" dedi.

Törene, Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, AK Parti Ağrı Milletvekilleri Kerim Yıldız ve Ekrem Çelebi, İlçe Kaymakamı Karahan Daştan, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Projeyle ilçemizdeki dar gelirli ailelerin çocuklarına 400 adet bisiklet dağıtıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Tekinarslan Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title