Haberler

Şemdinli'de İlk Defa Bel Fıtığı Ameliyatı Yapıldı

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi Devlet Hastanesi'ne geçici görevle gelen Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Dr. Fatih Kırar, ilçede daha önce yapılmayan bel fıtığı ameliyatını gerçekleştirerek bir ilke imza attı.

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi Devlet Hastanesi'ne geçici görevle gelen Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Dr. Fatih Kırar, ilçede daha önce yapılmayan bel fıtığı ameliyatını gerçekleştirerek bir ilke imza attı.

İstanbul Eyüp Sultan Hastanesi'nde görevli Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Dr. Fatih Kırar, geçici görevle Şemdinli İlçesi'ne geldi. Şemdinli'de çok sıcak ve samimi bir ortamla karşılaştığını belirten Kırar, görev yaptığı Şemdinli Devlet Hastanesi'nde omurga problemi olan birçok hastanın kendisine başvurduğunu söyledi.

Kırar ameliyat sürecini şöyle anlattı:  "Tabi bu hastalar bundan önceki süreçlerde tedavi için başka illere gidiyorlarmış. Ama biz burada yeterli imkanı gördük. Burada çok güzel bir hastane inşa edilmiş. Son bir yılda müthiş bir değişim olduğunu ciddi anlamda gözlemliyoruz. Hastane binası yeni yapılanmalar, bunlar hepsi bu tedavilere imkandır. Bizlerde tabi Şemdinli'de ilk defa bir omurga ameliyatını bu şekilde gerçekleştirmiş olduk. Bu da bizim için bir şeref oldu. Vatan bayrağının olduğu her yer bizim için bir hizmet alanıdır."

İLÇEDE İLK DEFA YAPILDI

Şemdinli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. İlknur Can ise, ilk defa Şemdinli Devlet Hastanesi'nde bel fıtığı ameliyatı gerçekleştirildiğini söyledi. Başhekim Can, "Hastanemize geciçi görevle gelen Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Dr. Fatih Kırar, kendisine başvuran ve bel fıtığı ameliyatına ihtiyaç duyan hastalar olduğunu söyledi. Kırar, bu ameliyatın burada ve gerçekleştirilebileceğini söyledi. Biz de bunu çok sevinçle karşıladık ve gerekli araç ve gereçleri temin ettik. Kendisi bugün üç tane hastamızı omurga cerrahisini başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Bu ameliyatlar hastanemizde ilk defa yapıldı" dedi.

Başhekim Can, şuan hastanede birçok branş doktorunun tamamının bulunduğunu ve çeşitli ameliyatların da hastanede yapıldığını söyledi. Başhekim Can, "Sağlığı geliştirmek adına bütün çalışanlarımızla özverili bir şekilde çalışmaktayız. Daha da ileriye götürmek için elimizden gelenini yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

- Hakkari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Şemdinli Devlet Hastanesi Şemdinli Hakkari Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title