Haberler

Karkamış'ta musluklardan su yerine adeta çamur akıyor

Güncelleme:

Gaziantep'in Karkamış ilçesinde uzun süredir içme suyunun çamur gibi aktığını söyleyen vatandaşlar, duruma tepki gösterdi. Suriye sınırında bulunan Gaziantep'in Karkamış ilçesinde vatandaşlar şebeke suyunun kirli olduğunu, uzun süredir musluklardan çamur gibi su aktığını belirtti. Özellikle çocuklarda çok fazla ishal ve kusma vakaları görüldüğünü ifade eden bölge sakinleri, Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünden soruna çözüm bulunmasını istedi.

Karkamış'ta musluklardan su yerine adeta çamur akıyor

GAZİANTEP - Gaziantep'in Karkamış ilçesinde uzun süredir içme suyunun çamur gibi aktığını söyleyen vatandaşlar, duruma tepki gösterdi.

Suriye sınırında bulunan Gaziantep'in Karkamış ilçesinde vatandaşlar şebeke suyunun kirli olduğunu, uzun süredir musluklardan çamur gibi su aktığını belirtti. Özellikle çocuklarda çok fazla ishal ve kusma vakaları görüldüğünü ifade eden bölge sakinleri, Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünden soruna çözüm bulunmasını istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Gaziantep Şebeke Suriye Şebeke Kusma Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title