Haberler

Germencik Belediyesi Kan Bankası Projesiyle Kan Bağışçılarını Buluşturacak

Güncelleme:

Germencik Belediyesi, oluşturduğu 'Kan Bankası' projesiyle, kan ihtiyacı bulunan kişiyle kan bağışçısını bir araya getirecek. Belediye Başkanı Fuat Öndeş, 'Amacımız bankamıza başvurup, bilgi havuzuna kaydolan gönüllü bağışçılarımız ile kan arayan vatandaşlarımızı bir araya getirmek' dedi.

Germencik Belediyesi, oluşturduğu "Kan Bankası" projesiyle, kan ihtiyacı bulunan kişiyle kan bağışçısını bir araya getirecek. Belediye Başkanı Fuat Öndeş, "Amacımız bankamıza başvurup, bilgi havuzuna kaydolan gönüllü bağışçılarımız ile kan arayan vatandaşlarımızı bir araya getirmek" dedi.

Germencik Belediyesi, acil kan ihtiyacı olan ve kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlara kolaylık sağlamak için "Kan Bankası" projesini hayata geçirdi. Kan Bankası'na kaydolan vatandaşların kan grubu sisteme işlenecek, ihtiyaç durumunda kan arayan vatandaşlarla, bilgi havuzundaki gönüllü bağışçılar bir araya getirilecek. Projeyle gerekli irtibat sağlanarak kan talebinin hızlıca karşılanması amaçlandı.

AMAÇ VAKİT KAYBINI EN AZA İNDİRMEK

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini vurgulayarak, şöyle dedi:

"Germencik Belediyesi olarak sosyal sorumluluk alanında projeler uygulamaya büyük önem veriyoruz. Ancak bunlar arasında kan gibi hayati bir öneme sahip konuda hassas bir çalışma başlattık. Emsalleri vardır ancak ne olursa olsun, hepimizin ihtiyaç duyacağı bir konuda bizler de böyle bir çalışma yapmak istedik. Amacımız bankamıza başvurup, bilgi havuzuna kaydolan gönüllü bağışçılarımız ile kan arayan vatandaşlarımızı bir araya getirmek, dolayısıyla acil bir durumda vakit kaybını en aza indirmektir."

"SİZ DE HAYAT KURTARABİLİRSİNİZ"

Gönüllü bağışçı olmak isteyen vatandaşlar, Germencik ve Ortaklar Mahallesi'ndeki Kültür, Sanat ve Spor merkezleri ile GESA birimine başvurarak, Kan Bankası'na kaydolabiliyor.

Kaynak: ANKA / Sağlık

Fuat Öndeş Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7 Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title