Haberler

Gazeteci, yazar Esra Elönü'nün babası umre dönüşü hayatını kaybetti

Güncelleme:

Gazeteci, yazar Esra Elönü'nün babası Şaban Elönü umre dönüşü bu sabah İstanbul Gaziosmanpaşa'daki evinde hayatını kaybederken Sağlık Bakanlığı yetkilileri inceleme başlattı ve aileyi takibe aldı. Öte yandan Esra Elönü, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, umre dönüşü vefat eden babasının koronavirüs test sonuçlarının negatif çıktığını belirtti.

Türkiye umreden dönen vatandaşları ve onların karantinaya alınmasını konuşurken gazeteci yazar Esra Elönü'nün babası umre dönüşü bu sabah İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayatını kaybetti. Sağlık Bakanlığı yetkilileri ise inceleme başlattı.

ELÖNÜ'NÜN BABASI EMEKLİ İMAM UMRE DÖNÜŞÜ ÖLDÜ

Habertürk'te yer alan habere göre; Esra Elönü'nün babası emekli imam Şaban Elönü, umre dönüşü bu sabah İstanbul Gaziosmanpaşa'daki evinde hayatını kaybetti. Gaziosmanpaşa Merkez Camii emekli imamlarından olan Şaban Elönü'nün evinde Sağlık Bakanlığı yetkilileri inceleme başlatırken ailenin de takibe alındığı öğrenildi.

GRİP BELİRTİLERİ VARDI

Elönü'nün Umre dönüşü grip belirtileri olduğu bunun haricinde bilinen bir rahatsızlığı olmadığı ifade edildi. Son olarak geçen hafta Umre'den dönen bir yolcuda virüs tespit edilmesi üzerine bu sabah Umre'den gelenler Ankara ve Konya'da öğrenci yurtlarında karantinaya alınmıştı.

ESRA ELÖNÜ: TEST SONUÇLARI NEGATİF ÇIKTI

Öte yandan Esra Elönü, babasının koronavirüsten ölüp ölmediği yönünde kendisine yöneltilen sorulara Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Elönü, paylaşımında, "İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Babamı umreden döndüğü gece kaybettik. Rabbimin inşirahı için da ediyorum .Umre dönüşü olduğu için dostlarımdan Koranavirüs şüphesiyle ilgili çok soru alıyorum . Yapılan testlerin sonucu negatiftir. Ölüm sebebi için Adli Tıp raporu bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Gazeteci, yazar Esra Elönü'nün babası umre dönüşü hayatını kaybetti

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Gaziosmanpaşa Esra Elönü Haberler

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı? ÖSYM YKS 2024 sınav giriş belgeleri erişime açıldı! YKS YER SORGULAMA EKRANI İnci Taneleri CANLI izle! 23 Mayıs Nisan İnci Taneleri 16. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! #128250 Heimlich manevrası nedir? Heimlich manevrası nasıl uygulanır? Buz Yolu filmi oyuncuları kim? Buz Yolu filmi konusu, oyuncuları! Buz Yolu ne zaman nerede çekildi? #128250
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (14)

alp öz:

hani testten geçmişti umreden daha önce dönenler. demek ki testten geçmek hasta olmayacağın anlamına gelmiyor kuluçka süresince gözetim altında olman gerekiyor. daha önce umreden dönenler hastalığı yaymış olabilir

10
1
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Sen ne diyon birader ?

yanıt0
yanıt2
mehmet:

ateşine bakıyorlar sadece gelenlerin grip belirtisi olanlara test yapılıyor o yüzden 14 gün kuralı var kimseyle temas etmeyin evden çıkmayın diyorlar yoksa aynı anda 30 40 bin kişiye test yapılmaz zaten sadece bizde değil dünyadada uygulama böyle

yanıt1
yanıt0
K. Aşar:

Bir test kac paraya yapiliyor haberin var mi? Kendinizi o kadar onemli mi sandiniz?

yanıt1
yanıt0
CORONA:

HİÇ ÜZÜLMEDİM NEDEN ACABA

6
0
yanıtYanıtla
MEÇHUL ASKER:

Yalaka ama yazar değil ipe sapa gelmez bir salata..

5
0
yanıtYanıtla
mahmut sari:

çokda tınn

2
2
yanıtYanıtla
sinem yıldırım:

ünlü yazar mı ? :)

3
0
yanıtYanıtla
HAsan han:

Tez zaman da ünlü yazar da gider inşallah

yanıt0
yanıt0
lale:

ünlü değil taraflı yazar desek daha doğru olur kendisi ve yazılarını hiç sevmemama rahmet allahın kesesinden başları sağolsun allah rahmet eylesin

yanıt2
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title