Haberler

Esenyurt Belediyesi 'Evde Sağlık' Hizmetine Ara Vermeden Devam Ediyor

Güncelleme:

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü 'Evde Sağlık' hizmetine ara vermeden devam ediyor. İlçede yaşayan yatağa bağlı, yaşlı ve hasta vatandaşlara sağlık hizmeti sunan belediye, destek talebinde bulunan vatandaşları yalnız bırakmıyor.

Esenyurt Belediyesi evde sağlık hizmeti ile komşularının yanında

İSTANBUL - Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü "Evde Sağlık" hizmetine ara vermeden devam ediyor.

"Evde Sağlık" hizmetiyle, ilçede yaşayan yatağa bağlı, yaşlı ve hasta vatandaşların yardımına koşan Esenyurt Belediyesi, destek talebinde bulunan vatandaşları yalnız bırakmıyor. Sağlık hizmeti alma talebinde bulunan vatandaşlara aynı gün içinde dönüş yapan Sağlık İşleri Müdürlüğü, sağlık teknikerleri aracılığıyla serum, iğne, pansuman ve kan alma gibi sağlık hizmetlerini vatandaşlara sunuyor. Ekipler, evlere yapılan ziyaretlerde ayrıca hastalıklar, ilaç kullanımı, hijyen kuralları, yeme-içme alışkanlıkları gibi çeşitli konularda vatandaşlara bilgi veriyor. Zaman ve mekan gözetmeksizin 7/24 hizmet veren sağlık ekipleri, hastaların şikayetlerini değerlendirerek tam teşekküllü sağlık kuruluşlarına yönlendirmeler de yapıyor.

Esenyurt Belediyesi'nin 'Evde Sağlık' hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, merkezin 444 0 411 numaralı telefonunu arayarak Sağlık İşleri Müdürlüğüne başvuruda bulunup, program dahilinde hizmet alabiliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Esenyurt Belediyesi Genel Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title