Haberler

Sağlam: Böyle Bir Galibiyete İhtiyacımız Vardı

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ankaragücü Karşısında Elde Ettikleri Galibiyet İçin, "Böyle Bir Galibiyete Çok İhtiyacımız Vardı, Mutluyuz" Yorumunu Yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ankaragücü karşısında elde ettikleri galibiyet için, "Böyle bir galibiyete çok ihtiyacımız vardı, mutluyuz" yorumunu yaptı.

Sağlam, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, hem zirve yarışından geri kalmama, hem de üst sıraları zorlama adına böyle bir galibiyet istediklerini ifade ederek, "Bu sezon ilk kez 2 farklı kazandık. Birçok karşılaşmada, farklı kazanma adına bir çok gol pozisyonu bulmuştuk ama bunları değerlendirememiştik. Son dönemlerde gol kısırlığı çekiyorduk. İnşallah bu bir başlangıç olur. Bugün son pasları iyi atabilsek daha çok da gol kaydedebilirdik" diye konuştu.

Sağlam, bu sezon 28 maç yaptıklarını, milli maçları da katınca 30'un üzerinde maça çıkmış futbolcularının bulunduğunu ifade ederek, "Kendimizi bu tempoya alıştırmalıyız. Buna alışırken zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz" dedi.

Vestel Manisaspor maçından sonra futbolcuların izne çıkacaklarını belirten Sağlam, 28 Aralık'ta İstanbul'da toplanıp ikinci yarı hazırlıklarına başlayacaklarını kaydetti.

Bu arada Sağlam, yayıncı kuruluşun canlı yayınında Sergen Yalçın'ı transfer edip etmeyecekleri sorusuna, "Sergen benim arkadaşım, komşum, aynı binada oturuyoruz. Kendisini seviyorum ama böyle bir transfer olmayacak, olması da zor" yanıtını verdi.

Ankaragücü Teknik Sorumlusu Hakan Kutlu ise takımının ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu söyledi.

Kutlu, "Bizim atamadığımız golleri Beşiktaş, pozisyona girmeden attı. Takımımızın futbolundan memnunum devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title