Haberler

Saffet Sancaklı, Kocaelispor'un Efsane Kadrosunu Biraraya Getirdi

Kocaelispor'un Süper Lig'de fırtına gibi estiği 1990'lı yıllardaki kadrosunda yer alan futbolcular, takımın o dönemki kaptanı Saffet Sancıklı'nın organizasyonuyla İzmit'te biraraya geldi.

Kocaeli spor'un Süper Lig'de fırtına gibi estiği 1990'lı yıllardaki kadrosunda yer alan futbolcular, takımın o dönemki kaptanı Saffet Sancıklı'nın organizasyonuyla İzmit'te biraraya geldi. Sancaklı'nın davetine teknik direktör Güvenç Kurtar da katıldı. Şu anda Bölgesel Amatör Lig'de olan yeşil Siyahlı kulübün eski futbolcuları, Kocaeli spor'u eski parlak dönemlerine döndürmek için elbirliği ile çaba harcayacaklarını söyledi.

İzmit'te Teona Otel'de düzenlenen yemekte biraraya gelen eski futbolcular, birbirlerini uzun bir aradan sonra görmenin mutluluğunu yaşadı. Bu buluşmaya, eski başkan Muammer Çelik, Kocaeli spor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, teknik direktör Güvenç Kurtar ile eski futbolcular Mahir Danabay, Soner Alp, Barbaros Kırdar, Yalçın Kıldıran, Bülent Baturman, Levent Kılıçarslan, Mahmut Aydın, Ali Asım Balkaya, Turan Uzun, Bayram Bektaş, Erdal Gürlek, Faruk Yiğit, Kayhan Çubuklu, Ahmet Arslaner, Doğan Baykuş, Aydın Artanlar, Bülent Gürbey, Kamuran Akşar, Emre Numan Bayraktar ve Cem Sinan Vergül katıldı.

MHP'den Kocaeli 1. sıra milletvekili adayı olan Saffet Sancaklı, gecede siyaset konuşmayacağını söyledi. Saffer Sancaklı, Kocaeli spor'un amatör kümeye düşmesinin kendilerini üzdüğünü söyleyip, "Bizim şimdi görevimiz Kocaeli'yi yeniden sporun başkenti yapmak ve Kocaelisporumuzu yeniden ayağa kaldırıp, şampiyonluğa taşımak" dedi.

Güvenç Kurtar ise "Kocaeli spor'un yeniden nasıl iyi yerlere geleceğini hepimiz biliyoruz. Ben MHP'li değilim ama Saffet'in spor bakanı olmasını istiyorum. Kocaelispor dahil hiçbir takımın borçlanmaması için yasal düzenlemeler yapılmalı. Kocaelispor için her türlü desteği vermeye hazırım" diye konuştu. - İzmitkocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Saffet Sancaklı Güvenç Kurtar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title