Haberler

Sabri Özel Çizgisi, Bu Sezon Şıklığa Paralel Uzanıyor

Güncelleme:

Sabri Özel, günün her anı rahat ve şık olmak isteyen beyler için, 2014 ilkbahar yaz sezonuna çizgilerin hakimiyetinde bir konsept ile adım atıyor.

Klasik giyimde uzun yıllardır erkek moda severlerin yakından takip ettiği Sabri Özel, günün her anı rahat ve şık olmak isteyen beyler için, 2014 ilkbahar yaz sezonuna çizgilerin hakimiyetinde bir konsept ile adım atıyor. Klasik duruşunu V yaka, beyaz ve mavi renkleriyle yeniden yorumlayan Sabri Özel, sezonu baştan aşağı şıklık üzerine kurguluyor. Bu sezon retro çizgilerin izinden giden marka; su yeşili, lacivert, beyaz, sarı çizgilere sahip gömlekleriyle şıklığın sembolü haline geliyor.

Çizgilerin izinde şıklığın yeni rotası; Sabri Özel

Alışılagelmiş çizgileri kalın ve ince şeritler olarak yeniden yorumlayan Sabri Özel, farklılaşma noktası olan özgün tasarım anlayışıyla erkeklerin hem sokak hem de ofis şıklığına katkıda bulunuyor. Katlanabilir kollarıyla ilkbahar ve yaz geçişlerinde avantaj sağlayan Sabri Özel gömlekler, konfordan taviz vermeden şık olmak isteyen erkeklere hitap ediyor.

Koleksiyonda yer alan modelleri minimalist dokunuşlarla özgünleştiren Sabri Özel 2014 ilkbahar yaz sezonunda, şıklığını tamamlamak isteyenlerin beklentisini karşılıyor. Gömleklerindeki ince detayları beyaz ve mavi kumaşlar üzerinde başarıyla kullanan marka, pastel tonlardaki pantolonlar ile başarılı kombinlere imza atıyor. Sabri Özel yeni sezon çizgili gömlekler ile siz de şıklığınızı kusursuzca sergileyebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

sabri özel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title