Haberler

Sabancı Ailesine Popçu Damat

Güncelleme:

Mirkelam'ın Aysen Sabancı ile ilişkisine Sabancı Ailesi'nden onay çıktı. Çiçeği burnunda çift el ele ilk pozunu verdi.

Popçu Mirkelam'ın Aysen Sabancı ile ilişkisine Sabancı Ailesi'nden onay çıktı. Vizeyi kapan ikili, Bodrum'da ilk kez el ele medyanın karşısına çıktı

Forbes 2011 'En Zengin 100 Türk' listesine 46'ıncı sıradan giren YA-SA Holding'in patronu Yalçın Sabancı'nın kızı Aysen Sabancı'nın, şarkıcı Mirkelam'la flört ettiğini ilk bu köşede okumuştunuz! Üç yıl önce Cenk Eren ile evliliğin eşiğinden dönen kuzeni Sadıka Sabancı gibi bir sanatçıya gönül veren Aysen Hanım'ın ilişkisinin mutlu mesut gittiğini duyuyordum; doğruymuş! Aşıklar, önceki akşam Bodrum Billionaire Club'taki Ayhan Sicimoğlu'nun konserine el ele gelip bir de basına poz verdiklerine göre; Aysen Hanım, sanatçı sevgilisini, ailesine de kabul ettirmiş anlaşılan!!!

SABANCILAR'A DAMAT OLABİLECEK Mİ?

Bu arada Aysen Hanım, gönlünü Mirkelam'a kaptırana kadar işadamı Levent Aydan ile flört ediyordu. Yaşıtları çoktan çoluk çocuğa karışan Aysen Hanım'ın, üç yıl süren ilişkilerini resmiyete dökmek için Aydan'a baskı yaptığı, Aydan'ın ise bu izdivaca yanaşmadığı konuşulurdu! Bakalım Aysen Hanım, 2003'te eşi Arzu Hanım ile 10 yıl süren evliliğini noktalayan Mirkelam'la mutlu sona ulaşabilecek mi? Hatırlarsanız, kuzeni Sadıka Sabancı ile Cenk Eren, Casablanca'da evleneceklerini açıklamış ancak kısa süre sonra yollarını ayırmışlardı. Bakalım Mirkelam, Sabancılar'a damat olabilecek mi?

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

aysen sabancı cenk eren mirkelam Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title