Haberler

Saba Tümer'in Kucak Keyfi

Güncelleme:

Saba Tümer'in sunduğu programda ilginç anlar yaşandı.

Show TV ekranlarında Saba Tümer'in sunumuyla ekrana gelen programın bugünkü konuklarından biri de dünyanın en ünlü Amerikan güreşçilerinden Mark Hanry oldu.

Mark Hanry'nin Saba Tümer'i kucağına alması programa damgasını vururken, Tümer Hanry için "O artık benim King Kong'um" dedi.

''BÖYLE ERKEKLERİ HEP KAPIYORLAR''

Saba Tümer'in Show Tv ekranlarında sunduğu programında ilginç anlar yaşandı. Dünyaca ünlü Amerikan Güreşçisi Mark Henry'nin, Saba Tümer'i kucakladığı anlar programa damga vurdu.

Mark Henry'yi kastederek ''böyle erkekleri kapıyorlar'' diyen Saba Tümer, bir anda kendini ünlü güreşçinin kollarında kucaklanmış buldu.

Saba Tümer'in, Mark Henry tarafından kucaklanması stüdyodaki konukların alkışları arasında eğlenceli anlara sahne oldu. Sevinçten çığlık atan Saba Tümer'in inmeye hiç niyeti yok gibiydi.

SABA, SABAH KOŞUSUNDA

Ünlü sunucu Saba Tümer, önceki gün Bebek'teydi. Eşofmanlarını giyip yürüyüş yapan Tümer, kulaklıklarını çıkarmadı. Saba Tümer, her zamanki gibi neşesiyle dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Saba Tümer Mark Henry Show Tv Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title