Haberler

Saadet Partisi Yozgat İl Başkanı Ziya Koçak Açıklaması

Saadet Parti Yozgat İl Başkanı Ziya Koçak, basında yer alan ''AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan’a Milli Görüş desteği'' isimli haberde isimleri geçen konuşmacı ve siyasetçilerin Milli Görüş ile bir alakasının olmadığını söyledi.

Saadet Parti Yozgat İl Başkanı Ziya Koçak, basında yer alan "AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan'a Milli Görüş desteği" isimli haberde isimleri geçen konuşmacı ve siyasetçilerin Milli Görüş ile bir alakasının olmadığını söyledi.

Saadet Partisi Yozgat İl Başkanı Ziya Koçak, "Arslan'a Milli görüş desteği" başlıklı haberde konuşmacı olarak gösterilen HAS Parti'den AK Parti'ye geçen Musa Demirci, Cafer Güneş, Mehmet Batuk, Medeni Akay ve Yimpaş Yozgatspor Başkanı Nurullah Nurdoğan düzenledikleri toplantıda AK Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan'a destek verdiklerini belirterek, "Bu politikacılar, yıllar önce Saadet Partisi'nden istifa ederek Milli Görüş gömleklerini çıkardıklarını tüm dünyaya açıklamışlar ve HAS Parti'yi kurmuşlardır. Adı geçen kişilerin ve açıklamanın Saadet Partimiz ve Milli Görüş ile uzaktan yakından alakası bulunmamaktadır. Yozgat'ta Saadet Partisi'nin yükselişi, bu insanları rahatsız etmiş olacak ki, Ankara'dan rahatlarını bozup Yozgat'a kadar gelerek böyle bir haberin basına yansımasını sağlamışlardır. Milli Görüş gömleğini çıkarttıkları için bu kardeşlerimizin, hidayetleri kararmıştır" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kazım Arslan Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title