Haberler

Rüyada mantar görmek ne anlama gelir? Rüyada mantar yemek ne demektir? Rüyada mantar yemeği pişirmek ve yemek nasıl yorumlanır?

Güncelleme:

Rüyada zehirli mantar görmek ne anlama gelir? Rüyada mantar görmek ne demektir? Rüyada mantar görmek nasıl yorumlanır? Rüyada mantar görmek psikolojik yorumu nasıldır?

Rüyada mantar görmek birçok anlam içerir. Bunlardan ilki kişinin çok güzel haberler alacağı yönündedir. Genelde olarak mantar görmek olumlu veya hayırlı işlerin olacağı anlamlarına gelir. Rüyada mantar görmek anlamları aşağıdaki gibidir;

RÜYADA MANTAR GÖRMEK

Rüyada mantar görmek aş ve nimet olarak tabir edilirken aynı zamanda hayırsız ve vefasız kişilerle de tabir edilir. Gereksiz işlerin peşinden koşan, kendine verilen emeği ve yapılan fedakârlığı yok sayan, sadece başı sıkıştığında kapıya gelen vefasız kişi olarak yorumlanır. Bu kişi menfaati olduğu sürece insanları arar, sorar, tanır. İşini halledip, almak istediğini aldıktan sonra kendisine el uzatan kişileri sokakta görse tanımaz.

Rüyada mantar görmenin yorumu bu kadarla sınırlı değildir, geniş bir yorumu vardır. Bunlardan bir diğeri de ikinci yorumun tam tersi olarak kadirşinas, bir fincan acı kahvenin kırk yıl hatırı vardır atasözünü kendine şiar edinmiş, vefalı kimse olarak tabir edilir.

RÜYADA MANTAR TOPLAMAK

Peşin sıra gelecek müjdeli haberler, birbiri ardından yaşanacak mutluluk verici olaylar ve alınacak olan pek çok kısmet anlamına gelir. Rüya sahibi için çok bereketli olacak bir dönem geliyor demektir. Rüyada mantar toplamak, hayırlı olabilecek ortaklıklara delalet eder. Kişinin, güvendiği insanlarla yapacağı ortaklığın kendisine hayırlı olacağına işarettir. Rüya alimleri, rüyasında mantar topladığını gören kimsenin, başkaları tarafından yardım alacağına hikmet ederler.

Bu yardım sadece maddi değil, manevi yönden de olabilir. Rüyada mantar toplayan kimselerin, kendi hayatlarında güzel işlerde bulunmalarına delalet eder. Rüya sahibinin başkalarının mantar topladığını görmesi, akıllı insanlarla kurulan bağlara ve başarının geleceğine hikmettir.

RÜYADA MANTAR PİŞİRMEK

Deva bulmak ve dertlerden uzaklaşmak şeklinde tabir edilir. Aynı zamanda rahata ermeye ve afiyette kalmaya da delalet eder. Rüyada mantar pişirmek, sorunların bitmesine, çare bulunmasına işaret eder. Zamanın alimleri, rüyada mantar pişirmenin sağlık konusunda gelişmeler yaşanacağını belirtirler. Rüya sahibinin kendisi veya tanıdıklarından birisinin hastalıklarına çareler bulunur. Kısa zamanda şifa bulur. Mantar pişirmek, rüya yorumcuları tarafından ilim edinmekle alakalıdır.

Kişinin kendisini pişirdiğini, bunun için ilme başvurduğunu belirtirler. Kişi rüyada başkasının mantar pişirdiğini görüyorsa, hakikatte kendisine yer edindiğini aktarırlar. Bazı tabirciler, rüyasında mantar pişirdiğini görenler için yolcu ifadesini kullanırlar. Yolculuğun rüyayı gören kişinin ufkunu açacağını işaret ederler.

RÜYADA MANTAR YEMEĞİ YEMEK

Anlık maceralar ve gelip geçici heveslerdir. Rüya sahibi heveslerine kapılarak gerçek sandığı bir mutluluğun içine düşecek ama bu mutluluğun sahici olmadığını anladığında hem çok geç olacak hem de çok üzülecek. Bu olayın etkisinden de uzun süre kurtulamayacaktır.

RÜYADA ZEHİRLİ MANTAR GÖRMEK

Büyük sıkıntı ve zahmet anlamına gelir. Rüya sahibi hiç yapmadığı bir şeyi yaparak, haram mala el sürecek ve bunu yapmaya alışık olmadığı için de yüzüne gözüne bulaştıracak, bu nedenle de büyük sıkıntı çekecektir. Rüyada zehirli mantar görmenin fazileti, dert ve çiledir. Kişi hiç ummadığı bir yerden kötü kazanımlar edebilir. Bu kazanımlar onun için hayırsız olabilir. Onu bataklığa sürebilir. Yorumcular, rüyada zehirli mantar gören kişinin her zaman dikkatli olması gerektiğini işaret ederler.

RÜYADA MANTAR ALMAK

Hile ve fesat karıştırılmamış ama büyük uğraşlar verilip, uzun süre ayakta ve uykusuz kalarak kazanılmış para demektir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

orhan:

mantarı sevmediğim için rüyamda çok görüyor gibi hissediyorum

1
0
yanıtYanıtla
jale:

yediğim mantardan zehirleniyordum hayra yorulacak bir yeri de yoktu. . .

0
0
yanıtYanıtla
mustafa:

bu rüyaların psikolojik yorumlarını bulabileceğim bir yer varmı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title