Haberler

Ruiz-Joshua maçı için geri sayım

Tüm dünyanın merakla beklediği Andy Ruiz Jr- Anthony Joshua Dünya Ağır Siklet Boks Unvan karşılaşması Cumartesi günü canlı yayınla sadece S Sport Plus'ta!

Boks dünyasında son yılların adından en çok söz ettiren dövüşçüsü Anthony Joshua, geçtiğimiz haziran ayında nakavtla sürpriz bir mağlubiyet aldığı Andy Ruiz ile rövanş için gün sayıyor. Boks dünyasının iki önemli ismi dünya ağırsiklet unvan maçı için Cumartesi günü karşı karşıya geliyor.

Suudi Arabistan'da gerçekleştirilecek olan ve Andy Ruiz Jr - Anthony Joshua rövanş karşılaşmasının da yer aldığı dövüş gecesi, Cumartesi günü saat 19.00'dan itibaren canlı olarak sadece S Sport Plus'ta yayınlanacak.

Gece ayrıca birbirinden çekişmeli dört ağır sıklet karşılaşmasına daha sahne olacak. Bunların içerisinde özellikle WBC Geçici Ağır Siklet kemeri sahibi Dillian Whyte'ın Mauriusz Wach ile; Alexander Povetkin'in de WBA unvan maçı yapabilmek için Michael Hunter'la yapacağı karşılaşmalar dikkat geçiyor. Sporseverler, Andy Ruiz – Anthony Joshua maçından önce saat 19:00'dan itibaren bu maçları da canlı olarak S Sport Plus'tan izleyebilecekler.

Manchester Derbisi ile Eş Zamanlı Seyredilebilecek

Sporseverlerin aylardır sabırsızlıkla beklediği bu müthiş boks gecesi, aynı akşam yine S Sport Plus'tan yayınlanacak futbol dünyasının en önemli derbilerinden Manchester City – Manchester United derbisi ile birlikte eş zamanlı olarak izlenebilecek. S Sport Plus'ın "4'ü 1 Yerde" özelliği sayesinde S Sport Plus kullanıcıları 4 farklı maç yayınını aynı ekran üzerinden canlı olarak izleyebiliyorlar. Manchester City'nin şampiyonluk iddiasını sürdürmek, United'ın ise ligin alt sıralarından kurtulmak için derbiyi mutlaka kazanması gerekiyor.

Andy Ruiz, Joshua'yı Yeniden İndirebilir Mi?

Kaybettiği ağır sıklet kemerlerini geri almak için ringe çıkmaya hazırlanan Anthony Joshua, tüm dünyada yüz milyonlarca izleyicinin canlı takip ettiği maçta her şeyini ortaya koyacak. Karşılaşma öncesinde Joshua'yı yeniden nakavt ederek, dünyayı bir kez daha şok edeceğini söyleyen Ruiz, tüm baskının Joshua üzerinde olacağını, kendisine güvendiğini belirterek, iddiasını bir kez daha vurguluyor.

2012 Londra Olimpiyatları'nda altın madalyası bulunan ve öncesinde çıktığı 22 maçın 21'ini nakavtla kazanan 29 yaşındaki Anthony Joshua, profesyonel kariyerindeki ilk yenilgisini Andy Ruiz'den almıştı. Yeni Dünya Şampiyonu Ruiz'in ise 34 karşılaşmada 22'si nakavtla olmak üzere 33 galibiyeti ve 1 mağlubiyeti bulunuyor.

Gecede Yer Alan Diğer Ağır Sıklet Karşılaşmaları:

1.Ağır Sıklet Boks Karşılaşması

Magomedrasul Majidov (AZE) vs. Tom Little (Azerbaijan) (UK)

2.WBC Kıtalararası Ağır Sıklet Unvan Maçı

Filip Hrgovic (CRO) vs. Eric Molina (USA)

3.Ağır Sıklet Boks Karşılaşması

Dillian Whyte (UK)vs. Mauriusz Wach (POL)

4.WBA Ağır Sıklet Eleminasyon Maçı

Alexander Povetkin (RUS)vs. Michael Hunter (USA)

Sylvester Stallone'un yapımcılığını üstlendiği özel yapım, "One Night" belgeseli de maça özel olarak bu hafta içerisinde S Sport Plus'ta

Sylvester Stallone'un yapımcılığını üstlendiği özel yapım, "One Night" belgeseli de bu maça özel olarak bu hafta içerisinde S Sport Plus'ta yayınlanacak. Belgeselde hem Ruiz'in hem de Joshua'nın maç öncesi hazırlıklarının yanı sıra boks dünyasından Mike Tyson ve Evander Holyfield gibi şampiyonların ve Sylvester Stallone'un bu maça özel yorum ve değerlendirmelerini sporseverler izleyebilecekler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anthony Joshua Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title