Haberler

    Roma'ya Torino Dur Dedi!: 1-1

    Serie A'da oynadığı 10 maçını da kazanan Roma, 6 maçtır galibiyet alamayan Torino karşısında 1-1 berabere kalarak galibiyet serisini sonlandırdı.

    Serie A'da önüne gelen takımı ezip geçen Roma, ligin zayıf ekiplerinden Torino'ya konuk oldu.

    Karşılaşmaya başında her iki takım da açık bir futbol ortaya koymaya çalıştı. Maçın ilk etkili pozisyonu ise 25. dakikada geldi. Pjanic'in kullandığı köşe vuruşunda seken top Florenzi'nin önüne geldi ancak onun şutu kale direğinin biraz üzerinden auta gitti. Roma'nın baskısı 28'te sonuç verdi. Yine Pjanic'in kullandığı köşe vuruşunda bu sefer topla buluşan Strootman, başkent ekibini 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ev sahibi ekibin atakları vardı. 31, 36 ve 41. dakikalarda Alessio Cerci ile etkili pozisyonlar bulan Torino bu fırsatı değerlendirmeyince ilk 45 dakika Roma'nın üstünlüğüyle geçildi.

    İkinci yarıda da Torino'nun atakları devam etti. 57. dakikada Basha'nın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Meggiorini'nin vuruşu kalecide kaldı. Dakikalar 63'ü gösterdiğinde Torino'nun beraberlik golü geldi. Meggiorini'nin pasında topla buluşan Cerci bu sefer ağları havalandırmayı başararak skoru 1-1'e getirdi. Golden sonra yeniden öne geçmek için ataklarını sıklaştıran Roma, 70. dakikada Maicon'un yaptığı ortayı takip eden Strootman'in vuruşunda gole yaklaştı. 80'de bu kez Torino çok tehlikeli geldi. D'Ambroiso'nun şutunda Roma kalecisi De Sanctis golü engelledi. Kalan dakikalarda iki takımın da çabası skoru değiştirmeye yetmedi ve Roma, Serie A'da bu sezonki ilk puan kaybını yaşadı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Alessio Cerci Torino Roma Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title