Haberler

Rolando'nun Gönlü İtalya'da!

Portekiz Ligi ekiplerinden Porto'da forma giyen Rolando takımdan ayrıldığı takdirde gitmek istediği tek kulübün AC Milan olduğunu söyledi.

Portekiz Ligi ekiplerinden Porto'da forma giyen Rolando takımdan ayrıldığı takdirde gitmek istediği tek kulübün AC Milan olduğunu söyledi. La Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin de ilgilendiği ve transferi için 15 milyon euro teklif ettiği iddia edilen Portekizli savunma oyuncusu için Milan'ın da devrede olduğu ve Rolando'nun İtalyan ekibinden haber beklediği belirtildi. Milan'ın, Paris Saint Germain'e sattığı Thiago Silva'nın boşluğunu Rolando ile doldurmak istediği biliniyor. Ancak İtalyan kulübünün Rolando için 8-10 milyon eurodan fazla ödemeye niyetli olmadığı da gelen bilgiler arasında. Ayrıca fiyatta indirime gitmek isteyen AC Milan kulübü, transferde Didac ve Taiwo gibi isimleri takasta kullanabilir. Porto kulübünden yıllık 1.1 milyon euro kazanan Rolando'nun menajeri Davide Lippi aracılığıyla Milan'dan 1.4 milyon euro istediği kaydediliyor. Konuyla ilgili La Gazzetta dello Sport'a konuşan Milan Kulübü Asbaşkanı Adriano Galliani ise, "Bana transfer için en az 15 savunma oyuncusu önerildi. Cagliari, Astori'yi satmak istemiyor. Elimizdeki opsiyonlar Rolando ve Serdar Taşçı" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Rolando İtalya Porto Milan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title