Haberler

Rize'de baba ve oğlunun öldüğü kaza mobesede

Güncelleme:

Rize'de baba ve oğlunun öldüğü kaza mobesedeRİZE'de Karadeniz Sahil Yolu'nda, 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen ve sürücü Süleyman Düzgün (62) ile beraberindeki oğlu Adem Düzgün'ün (14) hayatlarını kaybettiği kazanın mobese görüntüleri ortaya çıktı.

Rize'de baba ve oğlunun öldüğü kaza mobesede

RİZE'de Karadeniz Sahil Yolu'nda, 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen ve sürücü Süleyman Düzgün (62) ile beraberindeki oğlu Adem Düzgün'ün (14) hayatlarını kaybettiği kazanın mobese görüntüleri ortaya çıktı.

Kaza, önceki gün, Gülbahar Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu'nda meydana geldi. Süleyman Düzgün (62) idaresindeki 61 KJ 786 otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek, Yusuf Sinan Akbulut'un kullandığı 06 DG 7238 plakalı otomobile çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, hurdaya dönen araçta sıkışan sürücü Süleyman Düzgün ile yanındaki oğlu Adem Düzgün'ün (14) hayatlarını kaybettiği belirlendi.

İtfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılan Yusuf Sinan Akbulut ise, ambulansla Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Akbulut'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

KAZA ANI KAMERADA

Öte yandan polisin başlattığı soruşturmada, kazanın mobese kamerasınca kaydedildiği ortaya çıktı. Görüntüde, Süleyman Düzgün yönetimindeki 61 KJ 786 plakalı otomobilin, karşı şeride geçerek Yusuf Sinan Akbulut'un kullandığı 53 06 DG 7238 plakalı otomobille çarpıştığı, araçlardan fırlayan parçaların çevreye savrulduğu görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Karadeniz Sahil Yolu Sinan Akbulut 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title