Haberler

Rize'de 800 Kiloluk Boğa Önüne Geleni Kovaladı

Rize’de sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa ortalığı birbirine kattı.

Rize'de sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa ortalığı birbirine kattı. Vatandaşları kovalayan boğa, önüne çıkan 1 kişiyi yaraladı.

Merkeze bağlı Selimiye köyünde kesileceği sırada kaçan kurbanlık boğa gözü bağlı halde çay tarlasına girerek kendisini yakalamaya çalışanları kovaladı. Rize Belediyesi veteriner ekiplerinin uyuşturucu iğne ile sakinleştirmeye çalıştığı, boğa ip ile yakalamaya çalışan kasaba saldırdı. 3 uyuşturucu iğne atılan boğa, 2 saat sonra sakinleşince yakalanabildi.

Çevredeki evlerin balkonlarında toplanan vatandaşlar da boğanın yakalanmasını izledi. Kurbanlık boğayı yakalamaya çalıştığı sırada yaralanan Aziz Yılmaz, ipini tutmaya çalıştığı sırada boğanın kendisine saldırdığını belirterek "O sırada 3 metre yüksekten düştüm ve yaralandım. İstanbul'dan geldim gazi olarak döneceğim" dedi.

Boğanın kovaladığı diğer bir sim olan Dursun Yılmaz ise, "Bu boğa bize köyü dolaştırdı. Korkumuz birine bir şey olacak. O yüzden belediyeden ekip çağırıp kurbanlık hayvanımızı bayıltarak kesmek istiyoruz. İnşallah kimseye zarar vermeden yakalarız" ifadesini kullandı. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selimiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title