Haberler

Ricky Martin, Suriyeli Erkek Arkadaşıyla Evleneceğini Duyurdu

Güncelleme:

Dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, Suriye doğumlu nişanlısı Jwan Yosef ile evleneceklerini duyurdu.

Ricky Martin geçtiğimiz yıl nişanlandığı Jwan Yosef ile yakın zamanda evleneceğini ve uluslararası bir düğün gerçekleştireceğini açıkladı. Suriyeli Jwan Yosef'in yaşı, eğitimi ve kariyeri gibi konular gündeme geldi.

EVLENECEKLERİNİ DUYURDU

Dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, çok yakında Suriye doğumlu nişanlısı Jwan Yosef ile evleneceklerini duyurdu.


İşte Ricky Martin ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelen Jwan Yosef'in hakkında merak edilenler;

Jwan Yosef 1984 senesinde Suriye'de doğdu. Annesi ve babasının farklı din ve inançlardan olmasının, sanat kariyerini etkileyen, ona ilham veren en önemli şeylerden biri olduğunu söyleyen Yosef'in, resim çizmeye başlaması babasının ani bir karar ile İsveç'e gitmesine tekabül ediyormuş.


KÜÇÜK YAŞLARDAN BERİ SANATA İLGİ DUYUYOR

Küçük yaşlardan beri sanata ilgisi olan Yosef, 'hep resim çizdiğimi hatırlıyorum' diyor 'sonrası biraz göçebe hayat' diye ekliyor.

2009 YILINDA LONDRA'YA YERLEŞTİ

Stockholm'da annesi ile yaşamaya devam eden Yosef, Pernby güzel sanatlar üniversitesini 2009 senesinde bitirdikten sonra Londra'ya taşınıyor. Bir sene sonra ise Central Saint Martins kolejinde yüksek lisansını tamamlıyor.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ricky Martin Suriye Londra Porto Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (90)

tatlı çocuk:

Bence harika bir haber bu. . Umarım en kısa zamanda TR de bu tarz evlilikler görmeye başlarız. .

8
60
yanıtYanıtla
HİA:

RABBİM SEN VE SENİN GİBİLERE DOĞRU YOLU BULMANIZI NASİP ETSİN İNŞALLAH ERKEKSEN ERKEKSİNDİR KADINSAN KADIN ERKEK OLUP KADINLAŞMANIN NE GEREĞİ VAR TÖVBE TÖVBEEEE

yanıt0
yanıt0
Çağlar YILMAZ:

Allah'' ın bütün laneti üzerinize olsun şerefsiz adi köpekler

36
6
yanıtYanıtla
poyraz:

bunlar lut kavminden kalan iki mahlukat

35
4
yanıtYanıtla
Ahmed:

Bunlar hep kıyamet alameti. . escinsellik kabilden beri var fakat hiç bir zaman mesrulasmamisti ve insanlar tarafından sapkinlik olarak görürmustu daima. . Lut kavminde toplumsal mesruluk kazanmıştı ilk kez ve Allahu teâlâ da onları helak etmişti. . şimdi ise eşcinsellik küresel anlamda mesrulasmaya ve yayginlasmaya başladı. . Bu sefer ki helak ise kıyamet olacak. . Kıyamet temizleyecek bütün günahları ve gunahkarlari. . .

38
1
yanıtYanıtla
FATİH GÜL:

DARISI BAŞIMA :)

8
31
yanıtYanıtla
boşver şu adı:

senin de mi var takozun

yanıt3
yanıt0
Aslı:

YOK LUT KAVİMİYMİŞ YOK TUT KAVİMİYMİŞ. BİZİM MİLLETDE MASALLARA İNANMAYA ÇOK MERAKLI.

4
32
yanıtYanıtla
HAK:

MASAL DEDİĞİN KUR''AN-I KERİM''DE GEÇİYOR. SEVMEYEBİLİRSİN AMA BİRAZCIK SAYGIN OLSUN. AMA DOĞRU SİZLERİN NELERE . . . .

yanıt7
yanıt4
Ahmed:

Yalanladiklarin gün gelecek seni çepeçevre kusatacak. . o zaman kaçacak bir yer yokmu diyeceksin ama çok geç olacak. .

yanıt11
yanıt2
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title