Haberler

    Chiriches, Napoli'ye Resti Çekti: Beni Galatasaray'a Gönderin

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın stoper transferi adaylarından Vlad Chiriches, kulübü Napoli'ye, Galatasaray'a gitmek için baskı yapıyor.

    Galatasaray'ın stoper adayları arasında ilk sıralarda yer alan Vlad Chiriches, kulübü Napoli'ye rest çekti ve ayrılmak istediğini bildirdi.

    HAVA DEĞİŞİMİNE İHTİYACI VAR

    İtalya'nın önemli gazetelerinden Tuttosport'ta yer alan haberde verilen bilgilere göre, Chiriches Napoli yönetimi ile görüştü ve daha fazla oynamak, başka bir takımda daha önemli bir rol elde etmek için hava değişimine ihtiyacı olduğunu belirtti.

    GALATASARAY'A RAKİP: ANTALYASPOR

    Galatasaray'ın temaslara geçtiği stoper için, Napoli'ye sürpriz bir teklifin daha geldiği kaydedildi. Antalyaspor'un, Rumen oyuncu için İtalyan kulübü ile temasa geçtiği kaydedildi. Napoli'nin, Galatasaray ve Antalyaspor'un yaptığı teklifleri değerlendirmeye aldığı ve son kararını kısa süre içinde ileteceği ifade edildi.

    CHIRICHES GALATASARAY'A GELMEK İSTİYOR

    7 milyon Euro bonservisle gittiği Napoli'de ilk 11'e girmekte zorlanan 27 yaşındaki Rumen stoper, Galatasaray'a gelmeye hazır.

    1.84 boyundaki defans oyuncusu, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'a İtalya'da 3-2 yenildikleri maçta da ilk 11'de forma giydi. Galatasaray'ın Vlad Chiriches'i 10 Haziran'dan sonra resmi olarak açıklaması bekleniyor.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Vlad Chiriches Galatasaray İtalya Napoli Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title