Haberler

    Respawn'dan Titanfall 3 İçin Çelişkili Açıklamalar

    Güncelleme:

    Uzun süredir beklenen Titanfall 3 duyurusu için geliştirici stüdyo Respawn'dan birbiriyle çelişen iki açıklama geldi.

    Serinin hayranları tarafından uzun süredir beklenen Titanfall 3 duyurusu için geliştirici stüdyo Respawn'dan birbiriyle çelişen iki açıklama geldi.

    Respawn Entertainment'ın oldukça beğenilen Titanfall serisi 2016'da çıkan ikinci oyundan sonra sessizliğe gömülmüştü. Stüdyo daha sonra aynı evrende geçen Apex Legends ile büyük bir başarı yakalamıştı. Şimdi sie Respawn'dan Topluluk Koordinatörü Jason Garza, YouTube kanalında sorulan soruları yanıtladığı bir videoda Titanfall 3 hakkında konuştu. Garza, "[Titanfall 3 için] umutlanmayın. Bunun daha önceden de demiştim. [Titanfall 3] ile ilgili üzerinde çalıştığımız hiçbir şey yok. Şu anda daha farklı oyunlar üzerinde çalışıyoruz." dedi.

    Bu açıklamanın ardından Respawn Entertainment'ın resmi Twitter hesabından Garza'nın açıklamasıyla çelişen bir mesaj yayımlandı. Mesajda Titanfall 3 için, "Bazılarının söylediklerinin aksine, Titanfall bizim DNA'mızın ana özü. Geleceğin ne getireceği belli olmaz." denildi.

    Elbette bu açıklama Titanfall 3'ün geleceğini doğrulamıyor ancak Garza'nın açıklamasının aksine serinin hayranlarını da umutlandırabilir.

    Öte yandan, Jason Garza'nın sözünü ettiği farklı oyun projeleri arasında Jedi Fallen Order'ın devamı olabilir. Zira, 2019'da çıkan Star Wars Jedi Fallen Order 20 milyon oyuncu sayısına ulaşmıştı ve bu nedenle ikinci oyunun gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

    Titanfall'un ilk oyunu 2014'de Xbox One ve PC için çıkmıştı ve sadece multiplayer modu bulunuyordu. Titanfall 2 ise 2016'da çıkmıştı ve ilk oyunun aksine çok beğenilen bir hikaye modu içeriyordu. Bundan bir yıl sonra da Electronic Arts, Respawn'ı satın almıştı.

    Alan Wake Remastered Xbox Fiyatına Zam Geldi

    The post Respawn'dan Titanfall 3 İçin Çelişkili Açıklamalar appeared first on SaveButonu.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    xbox Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title