Haberler

Reşat Hacıfazlıoğlu kimdir? Reşat Hacıfazlıoğlu kaç yaşında ve nereli? Reşat Hacıfazlıoğlu hayatı ve biyografisi

Güncelleme:

Reşat Fazlıoğlu kimdir? Sedat Peker Reşat Baba şeklinde seslenerek akrabası olduğunu söylediği kişiye kimseye konuşmamasını söyledi. Aslında Sedat Peker Reşat Fazlıoğlu ismini daha önceki videolarında da geçirmişti. Ancak son videosunda söyledikleriyle beraber dikkatleri üzerine çekti. Peki Reşat Hacıfazlıoğlu kimdir? Reşat Hacıfazlıoğlu kaç yaşında ve nereli? Sedat Peker videosunu yayınladı!

Suç örgütü lideri Sedat Peker, akrabam dediği Reşat Baba(Reşat Hacıfazlıoğlu) ile telefon görüşmesini yayınladı.

REŞAT HACIFAZLIOĞLU KİMDİR?

Reşat Fazlıoğlu yani Reşat Baba, Sedat Peker'in öz akrabalarındandır. Aslen Rizeli'dir. Kafkas kökenlidir.

Şaziye Duan Fazlıoğlu isminde bir kız kardeşi bulunmaktadır. Gaziosmanpaşa'da bulunan Gopark isimli alışveriş merkezinin sahibidir. Reşat Fazlıoğlu'nun yeğeninin nikahını Süleyman Soylu kıymıştır.

"BİZİM AİLEMİZE SİLAH DOĞRULTTULAR"

Telefon görüşmesi kaydında Reşat Hacıhafızoğlu telefonu "Reisim ne yapıyorsun" diyerek açıyor. Peker ise "Bizimki ne yapıyor?" diye soruyor. Hacıhafızoğlu ise "Sıkıştırdılar onu" diyerek karşılık veriyor. Peker, böyle bir açıklama beklediğini belirterek "Pislik demesi oldu mu?" diye soruyor. Hacıhafızoğlu ise "Onu ağzından kaçırdı herhalde" diyor. Peker, "Bizim karımıza kızımıza silah doğrulttular da böyle şey olur mu?" diye soruyor. Hacıhafızoğlu, "Sen Ağar'a karşı şey yaptın. Biz 6 ay nöbet tuttuk ilde. Böyle bir şey nasıl yaptı hayret ettim" diye karşılık veriyor.

Sedat Peker'den yeni video! Reşat Hacıfazlıoğlu ile telefon görüşmesini yayınladıReşat Fazlıoğlu

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Peker'in bir dizi video ile gündeme getirdiği iddialar üzerine geçen hafta önce TRT Haber'e, dün ise Habertürk'e canlı yayına çıkmıştı. Hakkındaki iddiaları reddeden Soylu'ya bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli destek vermiş, Soylu da Bahçeli'ye teşekkür etmişti.

Peker, Soylu'nun açıklamalarının ardından "Reşat Hacıfazlıoğlu'yla HTS kayıtlarını neden çıkarmıyorsun? Seninle konuştuktan sonra neden peki beni arıyordu?" demişti.

Peker, bugün attığı tweette İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenerek, "Saat akşam altıda sana bir hediyem var" demiş, mecazi anlamda 'etlerini parça parça koparacağını' diyerek tehdit etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sedat Peker Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title