Haberler

Rektör Ünal'a Ziyaretler Sürüyor

Kumluca Kaymakamı Polat Kara ve Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığındaki heyet, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Kara, Belediye Başkanı Çetinkaya ile beraberindekiler, Rektör Ünal ile bir süre sohbet etti.

Çetinkaya, yaptığı açıklamada, ilçenin idareci ve ileri gelenleri olarak Rektör Prof. Dr. Ünal ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel'i ziyaret ederek, fakültenin eğitim öğretime başlaması hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Fakülte binasının açılışıyla ilgili çalışmaların olduğunu ifade eden Çetinkaya, "Sağlık bilimleri fakültemizin önümüzdeki akademik eğitim döneminde öğrenci alması için çalışıyoruz. Sayın rektörümüz ve dekanımızla fakültemizin eksiklerini, yapılması gereken çalışmaları görüştük. Ayrıca fakülte binasının açılış programını değerlendirdik." dedi.

Gelecek akademik yılda en az bir bölümde fakültenin öğrenci almasını istediklerini anlatan Çetinkaya, bu konuda çalıştıklarını, eksiklikleri değerlendirdiklerini ifade etti.

Ziyarette Kumluca Meslek Yüksek Okulu (MYO) çalışmalarını da ele aldıklarını dile getiren Çetinkaya, MYO'nun da gelecek akademik eğitim döneminde var olan bölümlerin dışında yeni bölüm açılması ve bazı eksikliklerinin giderilmesi için fikir alışverişinde bulunduklarını vurguladı.

Kaynak: AA / Güncel

Hüsamettin Çetinkaya Mustafa Ünal Polat Kara Kumluca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title