Haberler

Rekor Kıran Star Wars: Güç Uyanıyor, "Düğün Dernek 2"ye Yenildi

Güncelleme:

Star Wars: Güç Uyanıyor; Avrupa ülkeleri, Rusya, Japonya ve Avustralya'nın da aralarında olduğu birçok ülkede en çok izlenen film olurken Türkiye'de Tüpçü Fikret'e takıldı.

Dünyada 'Star Wars: Güç Uyanıyor' çılgınlığı yaşanıyor. Türkiye hariç! 200 milyon dolar bütçeli film, 1 haftada 760 milyon dolar hasılat elde ederken aralarında Avrupa ülkeleri, Rusya, Japonya ve Avustralya'nın da olduğu birçok ülkenin gişe sıralamasında ilk sıraya oturdu.

TÜM DÜNYADA ZİRVEYE OTURDU

'Star Wars: Güç Uyanıyor' tüm dünyada gişesiyle diğer filmlere fark atarken sadece Türkiye'de yerli bir filme geçildi. Gösteriminin üçüncü haftasındaki 'Düğün Dernek 2: Sünnet' hafta sonunda 621 bin, 'Star Wars: Güç Uyanıyor' ise 334 bin kişi tarafından izlendi. 'Düğün Dernek'in 3 haftalık gişesi ise 4 milyon 700 bin oldu.

TÜRKİYE'DE 2. OLDU

'Düğün Dernek' serisinin yönetmeni ve senaristi Selçuk Aydemir, Star Wars'un Türkiye'de hayran kitlesinin azımsanmayacak boyutta olduğunu belirtip ekledi: "Han Solo'nun Chewbacca'sı varsa Fikret'in de sanayi tipi tüpü var."

'Star Wars: Güç Uyanıyor', birçok ülkenin gişe sıralamasında ilk sırada, Türkiye'de ise ikinci sırada yer aldı. Dünyada Star Wars, Türkiye'de ise 'Düğün Dernek' için uzun kuyruklar oluştu.

Kaynak: Habertürk

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Rusya Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (60)

Mehmet Yavuz.:

düğün dernek Altın Kazma ödülünü hakediyor. .

74
16
yanıtYanıtla
2023:

bi film yüzünden kendi milletine hakeret edip kötülüyen dangalaklar gidin avrupa amerika rusya baksın size o zaman

14
71
yanıtYanıtla
AKKOYUN DEVLETİ:

DÜNYAYI KURTARAN ADAM STAR WARSDAN DAHA İYİ HİÇ OLMAZSA KOMİK. STAR WARS HİÇ OLMAMIŞ.

5
56
yanıtYanıtla
tüm seriyi izleyin:

Star Wars''un eskiden beri gelen tüm serilerini izlemeden son filmi izlemeyin. Star Wars bir filmden öte bir şeydir. Bir felsefedir. İçerisinde bir çok din ve bilim dalı çıkarmış bir filimdir. Jedi dini o filimden çıkmıştır. Futuroloji bilmi (gelecek bilim demek) o filimden çıkmıştır. Bir çok icada yön vermiştir. İnsanın ruhunu ve hatta ufkunu değiştirir. O yüzden tüm seriyi izlemeden kesinlikle son filme gitmeyin. Dünya tarihinin bir baş yapıtı bu film. İyi seyirler herkese.

15
36
yanıtYanıtla
Tupcu fikret:

Yerli olsun bizim olsun isterse çamurdan olsun

41
5
yanıtYanıtla
54:

bizim kalitemiz belli tüpçü fikret recep ivedik biz bundan anlarız. . . .

34
11
yanıtYanıtla
espriler buzzz:

saçma sapan esprisi olmayan yerlerde bir film izlemek istiyorsanız dügün derken 2 yi izleyin

22
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kendi filmimizi izlemek en mantıklısı yabancıyı korsandan izleyin

20
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU DURUMA HİÇ ŞAŞIRMADIK ZATEN SAÇMA KOMEDİ FİLİMLERİ VE DİNİ KULLANARAK YAPILAN KORKU FİLİMLERİNDEN BAŞKA HİÇ BİR FİLİM YAPAMAYIZ: TÜRKLER NE ANLAR BİLİM KURGUDAN

11
13
yanıtYanıtla
dügün dernek mi ögggg:

dügün dernek 2 yi sinemada eşimle izledik tam bir hayal kırıklıgı beş para etmez yapmacık zorlama espriler gülmek için kendimizi zorladık ama olmadı olmadı olmadı bitsede çıksak artık dedik basit bir film olmuştu . .

10
12
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title