Haberler

Razi Canikligil kimdir? Razi Canikligil kaç yaşında, nereli? Razi Canikligil hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Siyaset gündemine dair yorumları ile dikkatleri çeken Razi Canikligil izleyicilerin merak konusu oldu. Peki, Razi Canikligil kaç yaşında, nereli? Razi Canikligil hayatı ve biyografisi! Razi Canikligil kimdir?

Çarpıcı yorumları ve tespitleri ile katıldığı programlarda dikkatler çeken Razi Canikligil hakkında araştırmalar yapılıyor. Razi Canikligil kimdir? Razi Canikligil kaç yaşında, nereli? Razi Canikligil hayatı ve biyografisi!

GAZETECİ DR. RAZİ CANİKLİGİL KİMDİR?

Razi Canikligil İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun oldu ve 1997-1998 yıllarında New York Üniversitesi "Profesyonel Çalışmalar" programına katılarak "Reklam ve Pazarlama" sertifikası aldı. Gazetecilik mesleğine 1985 yılında Ses ve Hayat dergilerinde muhabir olarak başladı. 1988 yılında Hürriyet gazetesine geçtikten sonra 1990 yılında yine Hürriyet'in New York bürosunda gazetecilik mesleğine devam etti. ABD'deki üç ayrı eyaletteki maksimum güvenli federal cezaevlerine ABD Adalet Bakanlığı'ndan aldığı özel izinlerle girerek röportajlar da yapan Razi Canikligil, Birleşmiş Milletler, ABD siyaseti, ekonomi, sağlık, bilim, spor, sanat, federal mahkeme davaları ve Amerika'daki başarılı Türkler hakkında röportajlar ve haberler yapıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Amerika Birleşik Devletleri Amerika Birleşik Devletleri Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Üniversitesi İstanbul Üniversitesi İstanbul Üniversitesi New York Hürriyet New York Hürriyet New York Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (28)

Gül:

Zafere az bile söylemiş

23
19
yanıtYanıtla
Alpaslan:

Razi tam bir fiyasko ve kibirli adamın teki... Zafer Şahin tam bir beyfendi gibi davrandı helal olsun...

28
13
yanıtYanıtla
Volkan:

zafer mi beyfendi ? Adam Resmen cahil!Kalkmıs vatandaslıgı olan lobi yapabilecek insanlara bizlere laf söylüyor.Zafer bu konularda bilgisiz utanmadan yorum yapıyor razi iyi yaptı doğruyu soyledi

yanıt0
yanıt2
Zahir:

Abd ye vatandaş olmak suçmu? Zafer değil gazeteci bence bulaşikçı olur hemde kilolardan kurtulur

12
17
yanıtYanıtla
KOMA:

İhanet suç! Gazetecilik adı Altında istihbarat yapmak suç

yanıt0
yanıt0
kanarya:

amerikalı işte

16
11
yanıtYanıtla
murat:

Terbiyesiz bir şahsiyet

16
11
yanıtYanıtla
Hakem:

Zafer tırstı...

7
17
yanıtYanıtla
ishak:

Zafer bey tam bir beyfendiligini ortaya koymuştur o zat kimse kim olduğunu anlatmıştır zafer bey adamsın

yanıt1
yanıt0
Hakem:

Zafer tırstı

10
14
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title