Haberler

Ramo yok mu, bitti mi, final mi yaptı? Ramo neden final yaptı? Ramo yeni bölümü olmayacak mı?

Güncelleme:

Show TV'nin sevilen dizisi Ramo bu akşam ekranlara gelmedi. Bunun ardından Ramo bitti mi, final mi yaptı izleyiciler tarafından merak edildi. Peki, Ramo yok mu, final mi oldu? Ramo neden final yaptı? Ramo final bölümü ne zaman yayınlandı? Ramo ne zaman başlayacak? Ramo yeni sezon olacak mı? Ramo tamamen bitti mi?

Ramo bugün yok mu, neden bitti? Ramo izleyicileri Show TV'de bugün Ramo'nun olmamasının ardından Ramo neden yok? Ramo bitti mi? Ramo final mi yaptı? gibi soruların cevaplarını merak etti. Peki, Ramo yok mu, bitti mi, final mi yaptı? Ramo neden final yaptı? Ramo yeni bölümü olmayacak mı?

RAMO BİTTİ Mİ? NEDEN BİTTİ?

Show TV 16 Nisan Cuma günü yayın akışına göre Ramo dizisi geçtiğimiz hafta final bölümü ile ekranlara geldi. Ramo geçtiğimiz hafta 40. final bölümü ile ekranlara veda etmişti. Bundan dolayı 23 Nisan bugün Ramo yayınlanmadı. Dizinin neden bittiği ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Ramo'nun resmi Twitter hesabından ise; "Ramo ve Sibel huzura kavuşacaklar mı? Son 3 saat! #RAMO final bölümüyle bu akşam saat 20.00'de @ShowTV 'de. @Bkmonline" açıklaması yapıldı. Dizi neden final yapıyor henüz bir bilgi bulunmuyor.

RAMO FİNAL Mİ OLDU?

Geçtiğimiz hafta 40. bölümü ile Ramo final yapmıştır.

RAMO KONUSU NE?

Diziye adını veren Ramo (Murat Yıldırım) cesur, zeki ve haksızlığa dayanamayan bir yapıya sahiptir. Ailesiyle birlikte Adana, Çukurova'da yıllardır ırgatlık yapmış, ancak günümüzde nüfuzlu bir ailenin yasadışı işlerini halletmektedirler. Ramo, ailesinin itirazına rağmen isyan etmeye karar verir. Ancak patronun kızı Sibel (Esra Bilgiç) ile arasındaki çekim giderek artmaktadır. Asıl amacı babasının ölüm emrini veren Cihangir (Olgun Şimşek) adlı kişiye ulaşmaktır. Bunun için önce Adana'da kendini kanıtlayıp Cihangir'in yardımcısı Yavuz'u (Yiğit Özşener) arkasına alması elzemdir. Ailesi ve sevdiği dostlarıyla birlikte Adana ve İstanbul arasında bir başkaldırış hikâyesi başlayacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ramo Dizi Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: 18 Nisan Perşembe Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 18 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title