Haberler

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı Törenle Açıldı

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı” düzenlenen törenle açıldı.

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan "Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı" düzenlenen törenle açıldı. Açılışta konser veren şarkıcı Orhan Ölmez vatandaşların yoğun ilgi gördü.

Atatürk Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde, Esenyurt Belediyesi tarafından yapılan "Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı" düzenlenen törenle vatandaşların kullanımına açıldı. Açılış törenine, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Ak Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı Fatma Nur Yavuz, Ak Parti Edirne Milletvekili adayı Fatma Aksakal ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış programında sahneye çıkan Orhan Ölmez'in şarkılarına vatandaşlarda eşlik etti. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı toplam 86 bin metrekare alan üzerine kuruldu. 40 bin metrekare yeşil alana sahip olan park, 3 bin 800 metrekare gölet ve 46 bin 200 metrekare sert zemin alanı bulunuyor.

KAPLICA İÇİN ŞEHİR DIŞINA GİDİLMEYECEK

İlçenin atıl durumda kalan bir bölgeyi park haline getirdiklerini söyleyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Bundan sonraki hedefimiz, eski Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün adına 314 bin metrekarelik bir park yapmaktır. Hedefimizdeki bu parkın açılışını iki seneye kadar açmayı düşünüyoruz. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı ve yapışacak olan Abdullah Gül Parkı arasında çok önemli olan kaplıca tesislerimiz olacak. Artık başka şehirlere kaplıcaya gitmeye gerek kalmayacak. Muhalefet seçimlerde koalisyon yapalım diyor. Şimdi 3 parti liderlini başa getirip arkasına paraleli bağlayalım diyorlar. İsterseniz Amerika'yı isterseniz İngiltere'yi bağlayın, sizi sandığa gömecekler".

Parkı içerisinde hizmete alınacak olan, kafeterya binası, kütüphane binası, başkanlık köşkü, engelliler evi ve yaşlılar evi bulunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Esenyurt Belediyesi Necmi Kadıoğlu İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title