Haberler

Pozantı'daki Spor Müsabakaları Tamamlandı

Adana'nın Pozantı ilçesinde 15-19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Haftası kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında birinciler belli oldu.

Adana'nın Pozantı ilçesinde 15- 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Haftası kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında birinciler belli oldu.

Hafta dolayısıyla Pozantı Kaymakamlığı ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından geleneksel Türk okçuluğu, bocce, futsal, satranç, masa tenisi ve voleybol branşlarında turnuvalar düzenlendi.

Turnuvalarda futsalda Gadam İnşaat, boccede Aşçıbekirli Ortaokulu, geleneksel Türk okçuluğunda Ramazan Zağıl, masa tenisinde Oğuzhan Kalkan, satranç turnuvasında ise Seyfullah Kaya, voleybolda da Türkan İrfan Akün Çok Programlı Lisesi birinci oldu.

Pozantı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Zeybek, yaptığı konuşmada, "Amacımız Pozantı halkını ve özellikle gençlerimizi sportif faaliyetlerle kaynaştırmak, spor ile iç içe getirmek, milli mücadelemizi unutturmamak." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Pozantı Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title